Ennyit még sosem gyilkolt Chris Hemsworth

Vannak akciófilmek, amelyeknél egy idő után csak abbahagyjuk a számolást, hogy épp hány rosszfiúval is végzett a hősünk, hogy példaként csak Arnold Schwarzenegger filmjeit vagy épp a John Wicket említsük.

A Tyler Rake: A kimenekítés persze már az előzetes és a szinopszis alapján is beígérte, hogy nem lesz hiány az akcióból, hiszen egy drogbáró fiának kimenekítése kizárt, hogy ne járjon hullákkal, és ahogy a mondás is tartja: Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács.

Mostanáig azonban csak sejteni lehetett (illetve, ha valaki nagyon akarta, meg is számolhatta), hogy a Chris Hemsworth által alakított Rake nevű zsoldos hány embert is tett el láb alól a filmben, a Netflix azonban hivatalosan is megerősítette egy bejegyzésben a Twitteren, hogy ez a szám bizony egész pontosan 183.

Persze ez még nem dönt rekordokat, hiszen továbbra is a John Wick őrzi 202 halállal ezt morbid csúcsot, de tudva, hogy a csatornánál már dolgoznak a Kimenekítés folytatásán, nem kizárt, hogy a jövőben még brutálisabb csetepatékra számíthatunk. A folytatás mindenesetre már úton van.

akció

Egy képzett zsoldos, Tyler Rake élete legnagyobb és legveszélyesebb kihívása előtt áll: ki kell menekítenie egy drogbáró elrabolt fiát Bangladesben. Megkezdődik a versenyfutás... több»