Netflix: A 8 legjobban várt sorozat, amiről az egész világ beszélni fog 2024-ben

A WGA és a SAG-AFTRA sztrájkjai 2023-ban gyakorlatilag leállították Hollywoodot, ami azt jelenti, hogy számos televíziós megjelenés a 2024-re tolódott. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy 2024 tele lesz a kedvenc sorozatainkkal!

Bár a Netflix számos legnagyobb slágere - köztük a Wednesday, a Nyerd meg az életed és a Stranger Things - még nem erősítette meg, hogy 2024 végén vagy valamikor 2025-ben térnek-e vissza, a streamingszolgáltató még sok meglepetést tartogat nekünk.

Az Avatár - Az utolsó léghajlító című Nickelodeon rajzfilmsiker élőszereplős remake-je követi a One Piece közelmúltbeli sikerét a Netflix élőszereplős adaptációs részlegében. Természetesen a valóságshow-k is tovább pörögnek majd és olyan kedvencek új évadait is láthatjuk, mint A Bridgerton család vagy Az Esernyő Akadémia.

Mindezek mellett olyan debütáló Netflix-eredeti sorozatok is érkeznek, mint A Sun-fivérek a friss Oscar-díjas Michelle Yeoh-val (már elérhető!), Guy Ritchie Úriemberekje és A 3-test probléma, a Trónok harca showrunnereinek új sorozata.

Nos, lássuk, mit várunk tehát legjobban idén a Netflixen!

#7

76 Úriemberek  (2024)

(10) (1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Eddie Horniman megörökölte angol arisztokrata apjának jelentős vagyonát, és ő lesz Halstead legújabb hercege. Viszont rádöbben, hogy a birtok Európa legnagyobb marihuánafarmján... több»

A Fehér Lótusz sztárja, Theo James fogja vezetni Guy Ritchie Úriemberek című filmjének televíziós adaptációját, amely a 2020-as film cselekményét egy vadonatúj történettel folytatja. Bár Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Collin Farrell és Hugh Grant nem szerepelnek a tervek szerint, nem zárhatunk ki semmit...reménykedünk a felbukkanásukban.
#6

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

Hőseink a harmadik évadban megpróbálnak túljutni a kihívásokon, meglepetéseken és veszteségeken, amiket az élet állít eléjük. Mindeközben egy univerzumot fenyegető entitás... több»

A sorozat 2024-ben tér vissza az utolsó évaddal, amely Ritu Arya színésznő szerint "az eddigi legjobb évad". A szupererőkkel rendelkező család képregényadaptációja váratlanul nagy sikert aratott a streamingszolgáltatónál, Elliot Page, Justin H. Min és Aidan Gallagher tehetségével ez nem is csoda!
#5

dráma | romantikus

Netflix (2024.05.16.)

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

Megjelenés dátuma: (első rész) és 2024. június 13. (második rész) - A Sarolta királynővel tett kis kitérő után a Bridgerton idén végre visszatér a várva várt harmadik évaddal. Lady Whistledown minden titkát feltárja. Annyi titkot, hogy a Netflix rögtön két részre osztja a Bridgerton új évadát.
#4

akció | kaland | vígjáték

Netflix

Charles Rowland és Edwin Paine úgy döntöttek, hogy nem lépnek a túlvilágra, hanem a földön maradnak, és természetfeletti dolgokkal kapcsolatos bűncselekmények után nyomoznak. több»

Megjelenés dátuma: április 2024 - Az eredetileg HBO-sorozatnak tervezett Dead Boy Detectives most a Netflixen kerül adásba a Sandman univerzum részeként. A természetfeletti sorozat két tinédzsert követ majd, akik embereket gyógyítanak meg a szellemek, démonok és különböző gonosz boszorkányok által okozott bajokból.
#3

60 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

Megjelenés dátuma: március 21, 2024 - A Trónik harca showrunnereinek, David Benioffnak és D. B. Weissnek a következő sci-fi/fantasy projektje egy tudóscsapatot követ, akik a múltba tekintve próbálják megakadályozni a világvégét. A Liu Cixin azonos című regénye alapján készült sorozat főszereplői Benedict Wong, Rosalind Chao és Jonathan Pryce lesznek.
#2

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»

Megjelenési dátum: február 22, 2024 - A Netflix egy újabb nagy kockázatot vállal az Avatar: Az utolsó léghajlító élőszereplős adaptációjával, amely egy olyan világról szóló, kedvelt rajzfilm, amelyben az emberek tetszés szerint irányíthatják az elemeket. És, amely világban csak az Avatár, mind a négy elem mestere hozhat békét.
#1

73 A Sun-fivérek  (2024)

(6)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A film Charles Sunt követi nyomon, a tajpeji gengsztert, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe, de Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját... több»

Megjelenés dátuma: január 4, 2024 - A Michelle Yeoh főszereplésével készült akcióthriller egy családról szól, akik megtudják, hogy titokban a tajvani triád leszármazottai. Most egy új banda támadásának vannak kitéve, ezért gyorsan meg kell tanulniuk a dolgok menetét...