Netflix: A hónap akciófilmje (?) és még 6 újdonság, amit a héten nézhetsz (május 29. - június 5.)

A következő héten is belefuthatunk olyan eredeti Netflix tartalmakba, amelyek megérhetik az időt, amit rájuk szánunk. Az itt található listán összegyűjtöttük azokat a filmeket és sorozatokat, amelyek izgalmasnak ígérkezhetnek - legyen szó dokumentumfilmekről, vetélkedőkről, stand-up-ról vagy akár akcióról.

#7

családi | dráma

Netflix

A lázadó brooklyni tinédzsert, Summer Torrest a család barátaihoz küldik, hogy az ausztráliai Victoria államban, a Great Ocean Roadon fekvő Shorehaven nevű kisvárosban éljen.... több»

Egy könnyed filmezéshez tökéletes produkció, amiben benne van a nyár, a fiatalság, a romantika és a család is. Valószínűleg egy lassú szombat vagy vasárnap délutánhoz jó választás lehet.
#6

dokumentum | krimi

Netflix

A dokumentumfilm megpróbál választ adni arra a kérdésre, hogy a norvég drogkereskedelemmel gyanúsított rendőr vajon tényleg bűnöző-e, vagy csak egy zseniális zsaru? több»

Norvég dokumentumfilm, ami egy korrupt rendőr ügyét vizsgálja. Nem egyértelmű, hogy mégis mi járhatott a rendőr fejében, mivel bizonyos szemszögből nézve egy bűnöző, de más perspektívából vizsgálva akár zseniális zsaru is lehetett.
#5

Netflix

Megérkezett a gyerekek körében nagyon népszerű játék második évada, ahol a versenyzők úgy tesznek, mintha a padlót láva borítaná és különféle bútorokon, illetve... több»

Bizonyára sokan vannak közöttünk, akik gyermekkorukban játszották azt, hogy nem léphetnek a padlóra, és ezért bútorokon próbáltunk keresztül-kasul a szoba A pontjából B pontjába jutni. A szüleink ennek nem mindig örültek, de a Netflix fogta magát, és csinált az ötletből egy vetélkedőt, ami most már a második évaddal jelentkezik, és egyre nagyobb kihívások elé állítja a versenyzőket.
#4

80 Borgen - 4. évad  (2022)

(1)

dráma

Netflix

Birgitte Nyborg és munkatársainak története, illetve a média, amelynek feladata ezúttal az, hogy külügyminiszteri minőségében tudósítson róla. több»

A dán sorozat még 2010-ben indult el, akkor három évadon keresztül követhettük nyomon egy miniszter felemelkedését és a hatalomhoz való viszonyulását. Most, majdnem 10 évvel később folytatódik a történet, melynek főhőse most már külügyminiszterként tevékenykedik.
#3

NA Illúzió  (2022)

dráma

Netflix

Az Illúzió egy film az emberi lélek erejéről, az elfogadás és a harmónia közötti egyensúly kereséséről. Egy lány eltűnik. Hónapokkal a tragikus esemény után édesanyja... több»

Egy feszes ütemű dráma, amiben egy anya az elveszett lányát keresi, de közben a saját épelméjűségét is kezdi elveszíteni. Lengyelországból érkezik a produkció, érdemes lesz csekkolni.
#2

vígjáték

Netflix

A "Nothing Special" egy utolsó meglepetés a szeptemberben elhunyt Norm Macdonald rajongóinak. Az előadás 2020 nyarán készült, a világjárvány miatti lezárás közepén. Macdonald... több»


Szereplők: Norm Macdonald
Az amerikai komikus, Norm Macdonald tavaly távozott az élők sorából, de még egy meglepetést hagyott hátra a rajongóknak. 2020 nyarán, még a kőkemény járványidőszak közepén otthon, egy szál kamerával készítette ezt a műsort, ami most a közönség elé kerül. Első nekifutásra vette fel az egészet, megszakítások nélkül.
#1

39 Az elfogás  (2022)

(16) (3)

akció | dráma | thriller

Netflix

A hadsereg egyik tisztjének sokéves taktikai kiképzését és katonai szakértelmét kell bevetnie, amikor egy összehangolt támadás fenyegeti a távoli rakétaelhárító állomást,... több»

Elsa Pataky, Chris Hemsworth felesége egy új akciófilmmel jelentkezik a Netflixen. Ez lesz az egyik legütősebb film ebben a hónapban? Könnyen elképzelhető. A forgatókönyvön Stuart Beattie is dolgozott, akinek a nevéhez olyan produkciók kapcsolódnak, mint például A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka, a Collateral - A halál záloga vagy az Ausztrália.