Netflix: Ez most a világ legnézettebb műsora, a második helyezettre is köröket ver

Egy doku-sorozat minden idők egyik leghíresebb futballsztárjáról, egy dráma a tinédzserekről és a szexről, ez az, ami most tarol a Netflix előfizeői körében.

A Beckham David Beckham életét és karrierjét követi nyomon, akinek a futballszupersztárság a legjobbak legjobbjainak játékával jött létre. A sztársportoló tíz évet töltött a Manchester Unitedmél, a következő években pedig a Real Madrid, a LA Galaxy, az AC Milan és a Paris St. Germain. kluboknál is tiszteletét tette. Mindezek után tulajdonosként megalapította az Inter Miami CF csapatot.

“David története hatalmas hullámvölgyek története. A sorozat végigvezet ezen a hullámvasúton, és egy meglepő, személyes és meghatározó történetet épít fel minden idők egyik legismertebb és legjobban vizsgált sportolójáró” - írja a produkcióról a Netflix egy hivatalos közleményben.

A Szexoktatás - 4. évada egyúttal a Netflix egyik legnépszerűbb sorozatának zárófejezete is, amely már hetek óta az egyik legnézettebb tartalomnak számít a platformon. “Olyan sorozatot akartunk készíteni, amely választ ad néhány olyan kérdésre, amelyek mindannyiunkban felmerültek a szerelemmel, a szexszel, a barátsággal és a testünkkel kapcsolatban” - írta a széria alkotója, Laurie Nunn.

A platform legfrissebb nézettségi mutatóit lentebb találjátok egy listában összegyűjtve.

#10

90 Beckham  (2023)

(7)

dokumentum | életrajzi | sportfilm

Netflix

Ez a doku-sorozat soha nem látott felvételekkel szemlélteti David Beckham felemelkedését a szerény kezdetektől egészen a világhírű futballsztárrá válásig. több»

Rendező: Fisher Stevens
Szereplők: David Beckham
12,4 millió nézettség
#9

dráma | vígjáték

Netflix

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»

6,6 millió nézettség
#8

romantikus

Netflix

Vajon az igaz szerelem rátalál az új évad szereplőire? A sikeres valóságshow az ötödik évadban is keresi a választ a kérdésre. több»

3,7 millió nézettség
#7

85 One Piece: Wan pîsu  (1999)

(11) (39)

akció | animáció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A Wan pîsu: One Piece történetének főhőse egy fiatalokból álló kalózbandáról szól. Vezetőjük Monkey D. Luffy, aki mindig arról álmodott, hogy egyszer kalózkirály lesz.... több»

2,5 millió nézettség
#6

72 UFO-észlelések  (2023)

(1)

dokumentum | történelmi

Netflix

Az elmúlt 50 év tömeges UFO-észlelései egy globális rejtélyt táplálnak ebben a szemtanúk beszámolóit, szakértői interjúkat és új bizonyítékokat bemutató dokumentumfilmben. több»

2 millió nézettség
#5

dráma | romantikus

Netflix

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»

2 millió nézettség
#4

akció | animáció | kaland

Netflix

A sorozat 1792-ben, a francia forradalom idején játszódik, és Richter Belmont, a híres Belmont család leszármazottjának életét követi nyomon. több»

1,8 millió nézettség
#3

dokumentum | krimi

Netflix

A sorozat második évadában első kézből származó beszámolókat láthatunk azoktól, akik ott voltak a Maggie és Paul Murdaugh meggyilkolását megelőző és követő napokban,... több»

1,8 millió nézettség
#2

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

Ebben a mélyreható dokumentumfilmben felelevenítjük a közkedvelt televíziós műsorvezető, Jill Dando 1999-es megrázó gyilkosságát, amely máig rejtélybe burkolózik a... több»

Rendező: Marcus Plowright
1,6 millió nézettség
#1

A Sütimester c. sorozat volt résztvevői újra összejönnek, hogy ünnepi süteménycsodákat készítsenek a bíróknak. több»

1,6 millió nézettség