Netflix: Premierdátumot kaptak 2024 legjobban várt sorozatai, köztük az Éjjeli ügynök 2. szezonja és a Cobra Kai utolsó évada

A Netflix szerdán Los Angelesben tartott Next on Netflix rendezvényén bemutatta a 2024-re tervezett sorozat- és filmterveit.

Alábbi cikkünkben a legjobban várt sorozatokat vesszük górcső alá, így máris számos jó hírrel szolgálhatunk, hiszen érkezik az Éjjeli ügynök második évada, a Cobra Kai - A karate kölyök öröksége hatodik és egyben utolsó évada, az Emily Párizsban negyedik évada és az Outer Banks negyedik évada.

Ez viszont csupán a jéghegy csúcsa, hiszen a 2024-es évben végre megérkezik a Nyerd meg az életed második évada, A Bridgerton család harmadik évada és A diplomata második évada.

Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, most már egész biztos, hogy ebben az évben debütál az Elit nyolcadik és egyben utolsó évada, a Fülig beléd zúgtam harmadik évada, a Sweet Tooth: Az agancsos fiú, a Vikingek: Valhalla és az Azok a 90-es évek show második évada, illetve március hatodikán érkezik a Teljes lendülettel új évada.

A tavalyi hat hónapon keresztül tartó sztrájk Hollywoodban több projekt munkálatait is hátráltatta, így több idén megjelenő produkció, mint például a már említett Emily Párizsban forgatása is csak a hónap elején indult.

Nézd meg a Netflix beharangozó előzetesét idelent!