Nincs idő meghalni - Itt az első hivatalos fotó a 25. James Bond filmből

Véget ért a Nincs idő meghalni forgatása, melynek apropóján a Sony az Empire hasábjain előállt az első hivatalos fotóval.

Nem volt könnyű útja a 25. James Bond filmnek, a rendezők és a forgatókönyvírók egymásnak adták át a kilincset, ráadásul  Daniel Craig balesete is hátráltatta a produkciót, de végre lezárultak a munkálatok. Ennek kapcsán a Sony előállt az első hivatalos jelenetfotóval, melyet fent láthattok.

A rendezőnek mindenesetre most már bele kell húznia a munkába, ugyanis a tavaszi premierdátum már nincs is olyan messze, az utómunkálatok pedig egy ilyen szuperprodukciónál hosszú hónapokat vesznek igénybe.  Cary Fukunaga (True Detective) azonban nem ma kezdte a pályáját, és egyelőre semmi nem utal a halasztásra. Hogy mikor jöhet az első trailer, arról egyelőre csak találgatni ,lehet, de filmes berkekben azt beszélik, hogy a Star Wars IX előtt tervezik majd bemutatni a mozikban.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ralph FiennesChristoph WaltzDaniel CraigRami MalekLéa SeydouxBen WhishawNaomie Harris és Jeffrey Wright. A  Nincs idő meghalni  hazai premierdátuma jövő év áprilisában esedékes.