2019.07.12   szerző: csd   hozzászólások: 0

Közel 10 évvel ezelőtt még nem sok jóval kecsegtetett a jövő Robert Downey Jr. számára, hiszen korábbi botrányai miatt úgy tűnt, véglegesen tönkretette színészi karrierjét. Ezen a ponton szeretnénk jelezni olvasóink számára, hogy cikkünk cselekményleírást tartalmazhat.

Őrületes összeget keresett Robert Downey Jr. a Bosszúállók 4-gyel, íme a végösszeg!

A 2008-as A vasemberrel azonban Downey Jr. visszakerült a pályára. A Marvel filmes univerzumának első darabja szinte a teljes franchise-t meghatározta a későbbiekben, így maga Tony Stark is gyakorlatilag a széria arcává vált.

A július 4-én mozikba került Pókember – Idegenbenben nem csupán az MCU harmadik fázisának utolsó felvonásaként pedig arra is rámutatott, milyen is a szuperhősfilmek világa Tony Stark nélkül, akitől az áprilisban megjelent Végjátékban voltak kénytelenek elbúcsúzni a rajongók.

A Végjáték a megjelenése óta egymás után döntötte meg a legnagyobb bevételi rekordokat, jelenleg 2,7 milliárd dollárnál tart a film. Maga Robert Downey Jr. pedig 20 millió dolláros gázsit előleget kapott a szerepéért, azonban legfrissebb hírek szerint a színész a továbbiakban 8 százalékos részesedésben részesül majd a Végjáték bevételeiből, amely megközelítőleg 55 millió dollárra rúg, számolt be minderről a Forbes magazin.

Bár nem minden sztár keres hasonlóan egy-egy Marvel produkción, példáképp Bradley Cooper 7 millió dollárt kapott Mordály szinkronizálásáért, Scarlett Johansson pedig szintén 20 millió dolláros előlegben részesült a Fekete Özvegyben való szerepéért, amely várhatóan a jövő évben kerül majd a mozikba. A stúdió úgy tűnik nem veri a fogához a garast e téren, így persze garantálva van az is, hogy minden sínen legyen a készülő produkciókkal kapcsolatban.

akció | kaland | sci-fi

A Bosszúállók végén Thanos elpusztította univerzum felét, de Doctor Stange egy merész húzással megadta a lehetőségét annak, hogy az életben maradt Bosszúállók... több»