Pókember mától elfoglalja a magyar Netflixet (+ bakivideó)

A Pókember - Irány a Pókverzum után mától a Pókember – Idegenben is elérhető a magyar Netflixen.

Minden idők legsikeresebb Pókember-filmje, az Idegenben mától látható a Netflix kínálatában.

A Jake Gyllenhaall és Tom Holland főszereplésével 2019-ben bemutatott szuperhősfilm nagyon hamar rekordot döntött, és a Pókember-franchise addigi és máig egyetlen olyan filmje lett, melynek bevételei meghaladták az 1 milliárd dollárt. Arról nem is beszélve, hogy ez eddig alig több mint 40 filmnek sikerült. 

De volt oka örömre a Marvelnek is abban az évben, ugyanis a Marvel Kapitány és természetesen a Bosszúállók: Végjáték is 1 milliárd felett hozott. És ez még távolról sem minden, ugyanis a Idegenben lett a Sony valaha készült egyik legsikeresebb filmje is, ehhez mérhető sikert csak a ames Bond: Skyfallért el.

Most pedig már csak hónapok választanak el bennünket a harmadik résztől, Pókember 3 - Nincs hazaúttól, mely decemberben debütál a hazai mozikban.

Addig is érdemes lehet feleleveníteni a második részt, melyet a film mafabos adatlapjáról ide kattintva rögtön el is indíthatsz, amennyiben van előfizetésed a Netflixen. De előtte nézd meg a film bakivideóját idelent, mely garantáltan meghozza majd a kedved. 

akció | kaland | sci-fi

Pókember számára nincs megállás, úgy tűnik, hősünk sosem lazíthat. Miközben a falmászó többször bizonyította, hogy egymaga képes megszabadítani a világot az... több»