Rajongók ezrei követelik petícióban, hogy Danny DeVito legyen az új Rozsomák!

Bár most talán mosolyogsz, de a kilencvenes években nem sokon múlott a dolog. Talán majd most.

Miután Hugh Jackman végleg letette az adamantium karmokat, rögtön megindultak a találgatások, ki veheti majd át a Rozsomák szerepét a jövőben. Felmerült egyebek mellett Taron Egerton és Scott Eastwood neve is, azonban az internet egyik szegletének egészen más elképzelései vannak a karakter jövőjét illetően.

Olyannyira, hogy petíciót indítottak, hogy az Ikrek és a Felhőtlen Philadelphia sztárja,  Danny DeVito kapja meg az immáron a Disney égisze alá besorolt szuperhős szerepét.

"Az egyetlen ember, aki átvehetné a trónt Hugh Jackmantől. Hiszünk abban, hogy ha Farkas egyszer feltűnik a Marvel moziverzumában, Danny DeVito lenne a tökéletes választás" - áll a petícióban, melyet eddig 4400-an írtak már alá. Bár a petíció célja 5000 aláírás összegyűjtése, biztosak vagyunk benne, hogy ezt bőven meg fogja haladni.

Azzal, hogy a Disney végül bekebelezte a Foxot, a X-Men franchise is a birtokukba került, így elég nagy az esélye, hogy előbb vagy utóbb újra láthatjuk Rozsomákot a mozivásznon. Bár a petíció valószínűleg (legalábbis bízunk benne) csak egy tréfa, azonban jó harminc éve valóban felmerült a DeVito neve a szuperhős kapcsán, melyet később maga a színész is megerősített, bár azon azóta is vitatkoznak a rajongók, hogy vajon viccelt-e a szóban forgó interjúban.  

A mostani trendeket elnézve nem ez lesz az utolsó petíció, amit valamely hollywoodi produkció kapcsán indítottak, gondoljunk csak arra az 1 millió aláíróra, akik a Trónok harca utolsó évadának újraforgatását követelik, vagy azokra, akik mindent elkövetnének azért, hogy ne Robert Pattinson legyen a következő Batman.