Benedict Cumberbatch és Olivia Colman lesznek a főszereplői a A rózsák háborúja remake-jének, a The Roses-nek, amely az 1989-es klasszikus újragondolása.

A 20th Century Fox 1989-ben adta ki A rózsák háborúja című regény eredeti adaptációját Danny DeVito rendezésében, Michael Douglas és Kathleen Turner főszereplésével.  A film számos díjat nyert, egy BAFTA- és három Golden Globe-jelölést kapott, többek között a legjobb film kategóriában.

A jelenleg fejlesztés alatt álló sötét vígjátékot Jay Roach (Apádra ütök) rendezi, a forgatókönyvet pedig Tony McNamara (Szegény párák) írja Warren Adler regénye alapján. Cumberbatch és Colman is részt vesznek a produceri munkálatokban.

"A Searchlight Pictures partnereivel együtt dolgozni a klasszikus film újragondolásán egy valóra vált álom" - mondta Jonathan R. Adler, a regény írójának, Warren Adlernek fia - "Nagy örömünkre szolgál, hogy folytathatjuk apánk briliáns munkásságának örökségét, és egy új generációval ismertethetjük meg a 'Rózsák háborúját'."

A sztori

A film a "tökéletes párt", Theót (Cumberbatch) és Ivyt (Colman) követi, akiknek sikeres karrierjük, remek gyerekeik és irigylésre méltó szexuális életük van. A tökéletes család külvilág felé mutatott képe mögött azonban versengés és neheztelés húzódik meg, amely akkor robban és fajul el csúnyán, amikor Theo szakmai álmai összeomlanak. 

Mit tudunk az újragondolásról?

"A "The Roses" egy vadul vicces, mégis mélyen emberi történet" - mondta a Searchlight elnöke, Matthew Greenfield a projekt bejelentésekor - "Jay-jel az élen, Benedicttel, Oliviával és Tonyval egy álomcsapat kelti most életre."

A South of the River ( a film mögött álló egyik produkciós cég, melynek Colman is tagja) így nyilatkozott: "Már jó ideje készítettük elő ezt az ötletet a SunnyMarch-os a [ film mögött álló másik produkciós cég] barátainkkal, és abszolút izgalmas volt látni, ahogy Jay szenvedélyes és átgondolt irányítása alatt életre kel. Ő és Tony a filmes vígjátékok mennyországában alkotnak egy párt."

romantikus | szatíra | vígjáték

Egy romantikusan induló szerelmi kapcsolat az oltár előtt folytatódik, 18 évi házasság után pedig eljut a válóperes ügyvéd irodájába. Ám ez még nem a végállomás. A pár... több»