Sorozatok a Netflixen júniusban: 10 újdonság, melyeket megéri bedarálni

Összeválogattunk Nektek 10 olyan sorozatot, amit mindenképp érdemes megnézni a nyár folyamán!

Jönnek kedvenc történeteink folytatásai és újoncok is, amiket kár lenne kihagyni. Ti mire vártatok legjobban? Mit terveztek ledarálni egy hétvége alatt? A Netflix megint megkínált minket minden jóval!

#10

dráma

Netflix

Egyesek hibáztatják, mások hősként üdvözlik a Fukusima Daiicsi atomerőmű balesetének érintettjeit, akik halálos, láthatatlan fenyegetéssel néznek szembe: egy példátlan... több»

Premier: 2023.06.01.
#9

88 Vaják  (2019)

(20) (28)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Riviai Geralt, a magányos szörnyölő nehezen találja a helyét egy olyan világvan, ahol az emberek gyakran átkozottabbak, mint a bestiák. több»

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és vadállatai versengenek a lány elfogásáért, Geralt rejtekhelyre viszi Cirit, és elhatározza, hogy megvédi újonnan egyesült családját azoktól, akik elpusztításával fenyegetnek. Yenneferre rábízza Ciri mágikus képzését, és elvezeti őket Aretuza védett erődjébe, ahol remélik, hogy többet megtudhatnak a lány kiaknázatlan erejéről; ehelyett azonban felfedezik, hogy a politikai korrupció, a sötét mágia és az árulás csataterére kerültek. Vissza kell vágniuk, mindent kockára kell tenniük - vagy azt kockáztatják, hogy örökre elveszítik egymást. * Premier: Június 29.
#8

90 Fekete tükör  (2011)

(61) (11)

dráma | politikai | sci-fi | szatíra | thriller

Netflix

A Fekete tükör egy antológia sorozat, vagyis a részek nem függenek szorosan össze. Az alkotók az élet és a technológia sötét oldalát igyekeznek bemutatni. több»

A hatodik évadban váratlan dolgokra számíthatsz. Charlie Brooker sötét, szatirikus antológiasorozatának régóta várt visszatérése, amely minden egyes epizóddal újra feltalálja magát. A Black Mirror hatodik évada az eddigi legkiszámíthatatlanabb, legkategorizálhatatlanabb és legváratlanabb. A sorozat alkotója és írója Charlie Brooker. / Epizódleírások: 1. JOAN IS AWFUL - Egy átlagos nő döbbenten fedezi fel, hogy egy globális streaming platform elindított egy presztízs TV-dráma adaptációt az életéről -- amelyben őt a hollywoodi A-listás Salma Hayek alakítja. // 2. LOCH HENRY - Egy fiatal pár egy álmos skót kisvárosba utazik, hogy elkezdjenek dolgozni egy előkelő természeti dokumentumfilmen - ám egy szaftos helyi történetbe keverednek, amely a múlt megrázó eseményeivel kapcsolatos. // 3. A TENGEREN TÚL - Egy alternatív 1969-ben két férfi egy veszélyes high-tech küldetésen birkózik egy elképzelhetetlen tragédia következményeivel. // 4. MAZEY DAY - Egy problémás sztárocskát invazív paparazzók üldöznek, miközben egy cserbenhagyásos gázolás következményeivel kell megküzdenie. // 5. DÉMON 79 - Észak-Anglia, 1979. Egy szelíd eladónőnek azt mondják, hogy szörnyű tetteket kell elkövetnie, hogy megakadályozza a katasztrófát. * Premier: Június 15.
#7

dokumentum

Netflix

A sorozat annak a rejtélynek ered a nyomába, hogyan és miért vándorolnak az állatok, látványos felvételekkel mutatva meg a természet legdrámaibb történeteit. több»


Szereplők: David Attenborough
Az Emmy-díjas csapattól, amely a Planet Earth és az Our Planet mögött áll, jön az Our Planet II. A Föld bolygón minden pillanatban állatok milliárdjai vannak mozgásban. Az Our Planet II látványos és innovatív operatőri munkával megörökítve feltárja, hogyan és miért vándorolnak az állatok, hogy felfedje a természet legdrámaibb és legmegragadóbb történeteit. * Premier: Június 14.
#6

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

Egy gyilkosság helyszínén hagyott játékkártya összekapcsolja a gyilkosságok sorozatát ebben a dokumentumfilmben, amely egy hírhedt sorozatgyilkos nyomába ered, aki 2003-ban... több»

Alfredo Galán Sotillo hat embert ölt meg, három másikat pedig megpróbált megölni, így ő lett az első spanyol sorozatgyilkos. Véletlenszerűen választotta ki áldozatait, és egy pisztollyal ölte meg őket, amelyet illegálisan hozott Spanyolországba Boszniából, ahol a spanyol hadsereggel humanitárius misszióban vett részt. A férfit 142 év börtönre ítélték. A maximálisan kiszabható 25 évet fogja letölteni. A börtönből 52 évesen szabadul. * Premier: Június 9.
#5

animáció | dráma | vígjáték

Netflix

A sorozatban Zerocalcare arról mesél, milyen nehéz megtalálni a helyünket a világban, és megmaradni önmagunknak az élet gondjai közepette. több»

Rendező: Zerocalcare
Szereplők: Valerio Mastandrea
Egy régi barát több év távollét után visszatér a környékre, és nehezen ismeri fel azt a világot, amelyben felnőtt. A Zerocalcare szeretne tenni érte valamit, de rájön, hogy képtelen segíteni neki abban, hogy újra otthon érezze magát, és meghozza a helyes döntést, hogy megtalálja a helyét a világban. Zero, Sarah, Secco, az Armadillo, Zero megkerülhetetlen lelkiismerete, (akit ismét Valerio Mastandrea összetéveszthetetlen hangja szólaltat meg) csapata egy új főszereplővel egészül ki: Cesare. * Premier: Június 9.
#4

dokumentum | sportfilm

Netflix

Dokumentumfilm a világ legnagyobb kihívást jelentő kerékpárversenyén, a Tour de France-on részt vevő nyolc csapat útjáról. több»


Szereplők: Gerard Camy
Ez a sorozat közelről követi a Tour összes szereplőjét, a versenyzőktől a csapatvezetőkig, hogy megértsük a 190 országban közvetített, igazi nemzetközi szimbólummá vált verseny többszörös tétjét. Az ikonikus csapatok kulisszái is feltárulnak, a felkészülési fázistól a párizsi célba érkezésig: AG2R Citroën Team, Alpecin-Fenix, EF Education-EasyPost, Groupama-FDJ cycling Team, Ineos Grenadiers, BORA-hansgrohe, Team Jumbo-Visma és Team Quick-Step Alpha Vinyl. * Premier: Június 8.
#3

82 Én még sosem...  (2020)

(13) (5)

vígjáték

Netflix

Devi egy modern, első generációs indiai-amerikai tinédzser lány, akinek meg kell vívnia a maga harcait a beilleszkedéshez. Amikor Devire rátalál a szerelem, addigi bonyolult... több»

Ez egy coming of age vígjáték, amely egy modernkori, első generációs indiai amerikai tinilány bonyolult életéről szól. A sorozat főszereplője Maitreyi Ramakrishnan, aki Devit alakítja, egy túlságosan is eredményes középiskolás diákot, aki szűlszavú, és emiatt nehéz helyzetekbe kerül. A sorozatot Mindy Kaling és Lang Fisher executive producerek készítik, Fisher pedig a showrunner szerepét tölti be. * A 4. évad premiere: Június 8.
#2

88 Arnold  (2023)

(4)

dokumentum | életrajzi

Netflix

Ismerd meg Arnold Schwarzenegger életét, a súlyemeléssel töltött napjaitól kezdve a hollywoodi sikerein át a kaliforniai kormányzóságáig, valamint nyerj betekintést a... több»

Rendező: Lesley Chilcott
Szereplők: Arnold Schwarzenegger
Ez a háromrészes dokumentumfilm-sorozat Arnold Schwarzenegger útját mutatja be az osztrák vidéki életből az amerikai álom legmagasabb szintjére. Az őszinte interjúk sorozatában Schwarzenegger, barátai, ellenségei, színésztársai és megfigyelői mindent megtárgyalnak a vasat pumpáló napoktól kezdve a hollywoodi diadalokon át a Kalifornia állam kormányzásával töltött időszakig, valamint családi életének örömeiről és zűrzavarairól, egy olyan történetben, amely megfelel az életnagyságot is meghaladó személyiségének. * Premier: Június 7.
#1

47 Stockholm bandája  (2023)

(2) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

A film egy fiatal nőkből álló csoport történetét meséli el, akik betöréseket követnek el, hogy szembeszálljanak a nőkkel szemben támasztott elvárásokkal. több»

A sorozatot megtörtént események ihlették: a sztori a 90-es években egy csapat fiatal nőt követ, akik betöréseket követnek el, hogy lázadjanak, izgalmat keressenek és bosszút álljanak azokon a férfiakon, akik rosszul bántak velük. A sorozat egy olyan világ képét rajzolja meg, ahol egyesek megússzák a bűnözést, mások pedig nem. / 1995-ben járunk. A "girl power" korszak kezdeteinél. Lollo, Klara, Frida és Mia négy kiváltságos lány Djursholmból, akik a Barracuda strandon töltött bulizós napjaikról "Barracuda Queens"-nek nevezik magukat. Egy kétségbeesett pillanatban, amikor hatalmas buliszámla éri őket, a lányok vakmerő tervet eszelnek ki, hogy kirabolják új szomszédjuk, Amina házát. A dolgok nem éppen a tervek szerint alakulnak, de szerencsére Amina inkább csatlakozik a bandához, minthogy feljelentést tegyen. A lányok együtt bekapcsolódnak az ellenszenves, gazdag szomszédok ellen irányuló, egyre fokozódó betöréssorozatba. Nappal magasan képzett diákok, éjszaka azonban kegyetlen tolvajok - izgalomra, felszabadultságra vágynak és bosszút állni azokon a férfiakon, akik rosszat tettek velük. És soha senki nem fog gyanút fogni rájuk... igaz? * Premier: Június 5.