Star Wars-film a Thor 4 rendezőjétől: Megvan a premierdátum, és nincs is messze!

A múlt hét folyamán elrajtolt az Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozat a Disney+-on, azonban a stúdiónak további tervei vannak a Star Wars nagyjátékfilmek terén is.

Már egy ideje hivatalos, hogy Taika Waititi Star Wars filmet készít, és bár egy ideje meglehetősen csendes a produkció háza tája, a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy a Total Filmnek adott interjújában erősítette meg, hogy a projekt továbbra is folyamatban van.

“2023-ra lesz kész a film, de nem 2023 vége előtt jelenik meg. Még semmi sincs kőbe vésve” - jegyezte meg Kennedy.

Waititi egyébként meglehetősen mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, legutóbbi rendezése a Thor: Szerelem és mennydörgés idén nyáron debütál a mozikban A zászlónk halál jelent című sorozat pedig már elérhető az HBO Max műsorkínálatában.

“Miután a Skywalker-saga véget ért, a tévésorozatok terén is izgalmas közös munka folyt. Ez mutatja az irányt számunkra a franchise következő része felé” - tette hozzá Kennedy. Waititi projektje mellett korábban bejelentésre került a Rogue Squadron, amelyet Patty Jenkins rendez, illetve a jövőben Rian Johnson is új trilógián dolgozik majd.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»