Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (július 31-augusztus 6.)

A következő héten sem kell unatkoznunk a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók jóvoltából. Rengeteg izgalmas premier érkezik a napokban, kedvenc sorozatok új évadai, mozis sikerfilmek és vadonatúj tartalmak is. Listánkban igyekeztünk a legérdekesebbeket kiválogatni, persze a felhozatal nem teljes, minden érkező új produkciót megtaláltok itt. A premierek egy kattintással elérhetőek lesznek webolalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

77 Bupkis  (2023)

(3) (2)

vígjáték

SkyShowtime

A sorozat Pete Davidson életét követi nyomon, ötvözve a földhözragadt történetmesélést néhány abszurd elemmel abból a világképből, amelyről Davidson jól ismert. több»

A Bupkis egy amerikai vígjátéksorozat, melynek premierje 2023. május 4-én volt a Peacockon. A sorozatot Pete Davidson életének "felfokozott fikciós változataként" írják le, és Louis C.K. saját sorozatával (Louie), illetve Larry David Félig üres című produkciójával hasonlították össze. Itthon a SkyShowtime-on streamelheted majd.
#5

dráma | vígjáték

Apple TV+

A második évadban Sheila elkezdett beleszeretni valaki másba, miközben új versenytársakkal is szembe kellett néznie, hogy sikereket érjen el a fitnesz világában. A harmadik és... több»

Ahogy az előzetesben is láthattuk, a cselekmény középpontjában Kelly Kilmartin érkezése és az ezzel járó érzelmi trauma áll majd. A készítő Annie Weisman arról is biztosította a rajongókat, hogy mivel a felépülés sosem könnyű, Sheila egészséges táplálkozással kapcsolatos küzdelmei is szerves részét képezik majd a 3. évad cselekményének az Apple TV+-on.
#4

dráma

Amazon Prime Video

Alice Hart erőszakos gyermekkora sötét árnyékot vet felnőtt életére. több»

A hétrészes drámasorozat az Amazon Studios gyártásában, Sigourney Weaver és Alycia Debnam Carey főszereplésével érkezik a Prime Video kínálatába. Az ausztrál írónő, Holly Ringland regénye alapján készült, melyet a sorozat showrunnerj, Sarah Lambert adaptált a képernyőre. Mindegyik epizódot epizódot Glendyn Ivin rendezte. A hivatalos szinopszis szerint egy fiatal lány, akinek gyermekkora az erőszak jegyében telt, elköltözik a nagymamájához, akinek az élete a virágok körül forog.
#3

dráma | romantikus

Netflix

Nick és Charlie eligazodik az új kapcsolatukban, Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao (William Gao) és Elle (Yasmin Finney) pedig... több»

A nagy sikernek örvendő Netflix-sorozat második évadában Nick és Charlie megpróbálják megállni a helyüket a vadonatúj kapcsolatukban, míg Tao és Elle azt próbálják kideríteni, lehet-e köztük több, mint barátság.
#2

50 Feltámadás  (2023)

(4)

horror | sci-fi

Telekom TVGO

Valamikor a közeljövőben a katolikus egyház felfedez egy módszert, amellyel visszahozhatja a nemrég elhunyt embereket. Ahhoz, hogy valaki jogosult legyen egy második esélyre az... több»

Az Egyesült Államokból érkező horrorfilm alapötlete, hogy a jövőben az egyház képessé válik a halottak feltámasztására, azonban ezt feltételekhez kötik. Stanley gyermekét is visszahozzák, aki hálából papi útra lép. Miután felfigyel egy sorozatgyilkos tevékenységére, összefüggéseket fedez fel a halálesetek és feltámadások között. Mivel az egyház próbálja eltussolni az ügyet, a pap önálló nyomozásba kezd. A héten már nézheted is a Telekom TVGO-n.
#1

akció | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

A galaxis őrzői harmadik felvonásában hőseinknek ismét minden erejükre, leleményességükre és persze összetartásukra is szüksége lesz, hogy szembe tudjanak nézni az új... több»

A galaxis őrzői harmadik részét James Gunn írta és rendezte, a szereplőgárda tagjai Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Will Poulter, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Linda Cardellini, Nathan Fillion és Sylvester Stallone. A filmben az Őrzők küldetésre indulnak, hogy megmentsék Mordályt (Cooper) az Evolúció mesterétől. Streameld a Disney+-on.