Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (november 20-26)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten is elhozzák otthonunk kényelmébe a legújabb mozifilmeket, illetve a legfrissebb sorozat- és filmpremiereket. Többek között megnézhetjük Liam Neeson legújabb akciófilmjét, Adam Driver dinoszauruszos sci-fi-jét, vagy éppen Adam Sandler legújabb vígjátékát. Természetesen a sor itt nem ér véget, listánkban megtaláljátok a jövő hét kiemelt tartalmait, a teljes streaming kínálatot pedig itt láthatjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

dráma | kaland | történelmi

Disney+

Az arisztokrata családból származó Sarah-nak szarvasmarhafarmja van Ausztráliában. Férje halála után egy gazdag riválisa próbálja megszerezni tőle a birtokot, de ő összefog... több»

Rendező: Baz Luhrmann
Szereplők: Hugh Jackman, Nicole Kidman
A sorozat az Ausztrália című film 6 részben elmesélt újragondolása, amelynek középpontjában egy angol arisztokrata (Nicole Kidman) és egy nyers marhatenyésztő (Hugh Jackman) áll, akik összefognak, hogy megvédjék a nő néhai férjének egymillió hektáros marhatelepét. A sorozat a 2008-ban megjelent eredeti film felvételeit használja, amelyeket újravágtak és helyenként változtattak rajtuk. Az eredeti forgatás során rengeteg olyan jelenetet felvettek, amelyek nem kerültek be a végső verzióba. A rendező elmondása szerint ez a minisorozat visszaadja majd az eredeti víziót, amit annak idején nem tudtak teljesen megvalósítani.
#6

50 A manóba  (2023)

vígjáték

Amazon Prime Video

Trip egy szokatlan elf. A Mikulás segítőjeként úgy tűnik, hogy inkább csak bizarr fegyvereket tud építeni, mint játékokat. A sors úgy hozza, hogy találkozik Eliával, egy... több»

Az Amazon Prime Video kínálatába érkezik ez a különleges karácsonyi történet, méghozzá Olaszországból. A filmben megismerhetjük a Mikulás egyik rendhagyó segédjét, akinek különleges tehetsége van a fegyvergyártáshoz, és egy napon arra vállalkozik, hogy segít egy félénk fiúnak a gondjaival.
#5

musical | vígjáték

Apple TV+

A különkiadás különböző művészek előadásait és zeneszámait mutatja be. több»

Rendező: Hamish Hamilton
Szereplők: Hannah Waddingham
Az ünnepi műsor az Apple TV+ különkiadása az Emmy-díjas sztárral, Hannah Waddinghammel, aki különleges vendégeket fogad a London Coliseumban egy zenei gála keretében.
#4

41 Végtelen víztükör  (2023)

(7) (4)

horror | misztikus | sci-fi

SkyShowtime

James (Alexander Skarsgård) és Em (Cleopatra Coleman) egy elszigetelt szigeti üdülőhelyen töltik tökéletes vakációjukat, ahol érintetlen strandok, kivételes személyzet és... több»

A Végtelen víztükör egy horrorfilm, amelyet Brandon Cronenberg írt és rendezett, a főszerepekben Alexander Skarsgård, Mia Goth és Cleopatra Coleman láthatóak. A film egy nyaraláson lévő, küszködő írót és feleségét követi nyomon, akik egy baleset után felfedezik az ország sötét kultúráját.
#3

78 Leo  (2023)

(8)

animáció | családi | vígjáték

Netflix

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből... több»

A Leo egy animációs zenés vígjáték, amelyet Robert Marianetti, Robert Smigel és David Wachtenheim rendezett. A film Sandler Happy Madison Productions nevű produkciós cégének második animációs filmje, amelyben ő a főszereplő Bill Burr és Cecily Strong mellett. Leo (Adam Sandler) egy fáradt és kétségbeesett gyík, aki az életét egy osztály kisállataként töltötte. Miután egy látogató az osztályukban azt sugallja, hogy öreg, Leo úgy dönt megszökik.
#2

63 65  (2023)

(33) (10)

dráma | kaland | sci-fi | thriller

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Egy névtelen pilóta (Adam Driver) egy kislánnyal (Ariana Greenblatt) együtt utazik az űr végtelenségében, amikor technikai problémák miatt kényszerleszállást kell végrehajtania... több»

A 65 egy sci-fi Adam Driver főszereplésével, rendezője Scott Beck és írója Bryan Woods. A további főbb szerepeket Ariana Greenblatt és Chloe Coleman alakítják. A filmben egy pilóta lezuhan egy ismeretlen bolygóra, és megpróbál kiutat találni, miközben egy fiatal lánnyal együtt kell túlélnie a veszélyekkel teli világot.
#1

61 Megtorlás/Elégtétel  (2023)

(17) (5)

akció | dráma | kaland | krimi | thriller

Netflix | Telekom TVGO

A film egy sikeres Wall Street-i ügyvezető történetét követi nyomon, aki munkába menet felfedezi, hogy egy ismeretlen támadó bombát helyezett el az autójában. A nap folyamán egy... több»

A Megtorlás egy akció-thriller, amelyet Antal Nimród rendezett és Chris Salmanpour írt. A film főszereplői Liam Neeson, Noma Dumezweni, Lilly Aspell, Jack Champion, Embeth Davidtz és Matthew Modine. A 2015-ben készült El desconocido című spanyol film harmadik remake-je, amely egy férfit (Neeson) történetét meséli el, aki az autója foglyává válik, miután fenyegetést kap, hogy az felrobban, ha kiszáll.