Tom Hardy a tökéletes Al Capone, új fotón a színész drámai átváltozása

Aki még nem követi Tom Hardyt az Instagramon, annak itt az ideje fontolóra vennie a dolgot. Új fotót osztott meg a színész a legújabb filmje kapcsán.

Tom Hardy Instagram csatornája kész aranybánya az újságírók és a rajongók számára. A színész jelenleg a Fonzo című krimijét forgatja, és gyakorlatilag minden nap hírértékű anyagokkal jelentkezik a kulisszák mögül. Ezúttal a sminkszobából osztott meg egy fotót, így most már egész pontos képet kapatunk arról, miként fest majd Hardy az idős Al Capone szerepében.

Ami a film szinopszisát illeti, az egykor egy kegyetlen üzletember és szeszcsempész, Alfonse Capone vasszigorral uralta Chicago városát, aki az amerikai történelem leghírhedtebb és legfélelmetesebb gengszterévé vált. Negyvenhét évesen, közel egy évtizednyi börtönélet után a demencia elhatalmasodott Alfonse elméjén, a múlt kísértő és erőszakos emlékei azonban rendre megelevenedtek számára.

A forgatás néhány hete vette kezdetét New Orleansban, a rendezői széket  Josh Trank (Az erő krónikája) foglalhatja el, míg a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Kyle MacLachlanMatt DillonLinda CardelliniJack LowdenKathrine Narducci és Gino Cafarelli.

A Fonzo egyelőre nem kapott premierdátumot.

 

Mega awkward character misstep ????

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Ápr 10., 2018, időpont: 8:45 (PDT időzóna szerint)