Az idén bemutatott Top Gun: Maverick kétségtelenül levette a lábukról a kritikusokat és a nézőket is egyaránt, nemrégiben pedig maga Quentin Tarantino is elmondta a véleményét a produkcióról.

A rendező a CinemaBlend podcast ReelBlend című műsorának vendége volt, a beszélgetés során pedig felmerült Joseph Kosinski rendezése is.

“Általában nem szoktam túl sokat beszélni az új filmekről, mert kénytelen vagyok csak jót mondani, de ebben az esetben azt kell mondanom, hogy imádom a Top Gun: Maverick-et. Szerintem fantasztikus volt” - mondta Tarantino.

“Ahogy Bret Easton Ellis mondja, ez a film és Steven Spielberg West Side Storyja is igazi filmes látványosságot nyújt, olyan élményt, amiről már-már azt hittem, hogy soha többé nem lesz” - tette hozzá a rendező.

Tarantino a beszélgetés során méltatta Kosinski rendezői munkáját, szerinte ugyanis a folytatás nagy tisztelettel nyújt az eredeti Top Gun filmhez, amely Tony Scott rendezésében készült annak idején.

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»