TOP10: Egy új thriller tarol a magyar nézők körében, ez MOST a 10 legnépszerűbb film itthon (46. hét, 2023)

Ahogy szerdánként a Netflix legnézettebb műsorait szoktuk összegyűjteni nektek, úgy megszokhattátok már, hogy csütörtökönként egy másik hasonló toplistával készülünk mindig. Ezen azokat a filmeket szedjük össze, amelyekre az előző héten a legtöbben voltak kíváncsiak hazánkban. Az alábbi lista alapját a Mafab adatbázisa alapján állítottuk össze. Ezek most a legnépszerűbb filmek nálunk.

#10

89 Elfogy a levegő  (2023)

(5) (5)

dráma

Netflix | Telekom TVGO | Cinego

Ana (Krasznahorkai Ágnes) irodalomórákat tart, pozitív kapcsolatot ápol diákjaival és munkatársaival egyaránt, így megbecsült pedagógusi pozíciót tölt be a gimnáziumban.... több»

Ana a 30 éves pedagógus irodalmat tanít egy középiskolában. Az egyik szülő, Ákos feljelenti az órán kisegítő filmként ajánlott Teljes napfogyatkozás című film miatt, ami Arthur Rimbaud életét mutatja be. A kezdetben ártalmatlan tűnő feljelentés megrováshoz és megszégyenítéshez vezet, majd teljes elidegenítésig fajul. Az ügy végül nemcsak Ana karrierjében, de Ákos és fia, Viktor kapcsolatában is drámai fordulatot hoz. Már nézhető a mozikban.
#9

61 Az Alkotó  (2023)

(36) (6)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Disney+ | Telekom TVGO

Egy háborús konfliktus közepette, amelyben az emberiség a mesterséges intelligencia erői ellen harcol, Joshuát (Washington), a különleges erők tapasztalt volt ügynökét az... több»

A jövőben háború dúl az emberek és a mesterséges intelligencia seregei között. Joshuát, a harcedzett, korábban a különleges erőknél szolgált ügynököt felesége eltűnése emészti, amikor azt a feladatot kapja, hogy derítse fel és ölje meg az Alkotót. Az Alkotó egy rejtőzködő, fejlett építész-MI, aminek újonnan kreált fegyvere képes lenne véget vetni a háborúnak – és az egész emberiség létezésének. Joshua válogatott csapatával az ellenséges vonalak mögé indul, az MI-uralta terület sötét mélyére… ahol felfedezi, hogy a világpusztító fegyver, amit meg kell semmisítenie, valójában egy gyermek formáját öltött mesterséges intelligencia.
#8

75 Nyad  (2023)

(5) (2)

dráma | életrajzi | sportfilm

Netflix

A film Diana Nyad sportoló figyelemre méltó igaz történetét meséli el, aki 60 évesen, legjobb barátja és edzője segítségével elhatározza, hogy megvalósítja élete álmát:... több»

Egy valós eseményt feldolgozó sportdráma Jodie Foster főszereplésével. Diana Nyad igazi példakép lehet milliók számára, hogy az álmok igenis valóra válthatók. A nő álma nem volt hétköznapi: át akart úszni a nyílt tengeren Kubából Floridába. Ezt végül barátja és edzője segítségével 60 (!) évesen sikerült megtennie. Már nézhető a Netflixen.
#7

58 Bezártság  (2023)

(8)

horror | misztikus | thriller

Netflix

Egy viszony elindítja Linát egy titokzatos, árulással és gyilkossággal teli úton, és egy olyan összeesküvésbe vezeti, amely látszólag el akarja őt pusztítani. De ki az igazi... több»

Egy ápolónő megpróbálja kideríteni, hogy egy éberkómában fekvő beteg hogyan szerezte súlyos sérüléseit. De olyan sötét családi titkokra, viszályra, hűtlenségre és gyilkos indulatokra talál, amelyekre nincs felkészülve. Már nézhető a Netflixen.
#6

67 Mesterjátszma  (2023)

(2) (2)

dráma

Netflix (2024.05.08.)

Az utolsó menekülteket szállító vonatra sikerült feljutnia a fiatal szerelmespárnak, Mártának és Istvánnak. Miközben elhagyják Budapestet, a város utcáin megjelennek a szovjet... több»

Az utolsó menekülteket szállító vonatra sikerült feljutnia a fiatal szerelmespárnak, Mártának és Istvánnak. Miközben elhagyják Budapestet, a város utcáin megjelennek a szovjet tankok. A pár útja során néhány különös alakkal találkozik, akiknek szenvedélye a sakk. A film Stefan Zweig Sakknovella című novellája alapján készült. Már nézhető a mozikban.
#5

72 Megfojtott virágok  (2023)

(31) (5)

dráma | krimi | misztikus | thriller | történelmi | western

Mozikban | Apple TV+

Az USA az 1920-as években. Oklahoma államban, az Osage Nemzet területén rengeteg olajat találtak, ami az ott élő indiánokat nagyon gazdaggá tette. De a fehér telepesek is a fekete... több»

A David Grann nagysikerű bestsellere alapján készült „Megfojtott virágok” az 1920-as évek Oklahomájában játszódik, és az olajból meggazdagodott oszázs indián nemzet tagjainak sorozatos meggyilkolását meséli el; egy sor olyan brutális bűneset krónikája, mely az amerikai bűnüldözés legsötétebb fejezete volt. Már nézhető a mozikban.
#4

58 Marvelek  (2023)

(25) (10)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+ | Telekom TVGO

Marvel Kapitány, azaz Carol Danvers visszatér, a fenyegető veszéllyel szemben azonban ezúttal sem marad segítség nélkül, hiszen csatlakozik hozzá Monica Rambeau és Ms. Marvel.... több»

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kree-ktől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet. Már nézhető a mozikban.
#3

horror

Telekom TVGO

Ki tudsz bírni öt éjszakát? A rémisztő horrorjátékjelenség hátborzongató filmes élménnyé alakul át a Blumhouse, a M3GAN, a Fekete telefon és A láthatatlan ember mögött... több»

Egy problémás biztonsági őr kezd el dolgozni a Freddy Fazbear's Pizzériában. Miközben az első éjszakáját tölti a munkahelyén, rájön, hogy az éjszakai műszakot Freddynél nem lesz olyan könnyű átvészelni. Izgalmas horror egy izgalmas videojáték alapján. Már nézhető a mozikban.
#2

72 A védelmező 3  (2023)

(32) (2)

akció | krimi | thriller

HBO Max | Telekom TVGO

Robert McCallt (Denzel Washington) a saját lelkiismerete gyötri. A saját kormányának bérgyilkosaként a múltban sok olyan dolgot kellett megtennie, amit már nem tud összeegyeztetni... több»

Egy megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi: Robert McCall. Már régóta nem a kormánynak dolgozik. A nyugdíjasok csendes életét éli, de folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás. Utólag úgy látja, hogy szörnyű dolgokat csinált, mert azt hitte, hogy a jó ügyet szolgálja. Csak egy módot talált rá, hogy enyhítse a gyötrő bűntudatot: megvédi az ártatlanokat. Bárkitől. Bármi áron. Megvannak hozzá a módszerei. Dél-Olaszországba költözött, és a helybeliek szeretettel fogadják – ő úgy érzi, végre hazaérkezett. De itt sincs béke: a kisváros, ami idilli lehetne, maga a pokol – a maffia fojtogatja. A védelmező itt érti meg, hogy számára nincs kiút: újra harcba kell szállnia azokért, akik gyengék, kiszolgáltatottak, ártatlanok. Egyedül van a maffiával szemben. És ő az ilyen helyzetekben érzi igazán otthon magát. Már nézhető a Telekom TVGO-n.
#1

67 A gyilkos  (2023)

(20) (3)

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy bérgyilkos súlyos lelki válságba kerül, amikor lelkiismeret furdalása támad, miközben ügyfelei továbbra is igényt tartanak a szolgálataira. több»

David Fincher legújabb rendezése! Az animációs film egy hidegvérű bérgyilkosról szól, aki sosem hibázik, minden megbízását precízen hajtja végre. Ám miközben következő áldozatára vár, lassan úgy érzi, kezdi elveszíteni a józan eszét. És egy állig felfegyverzett gyilkos, aki épp megbolondul, nem sok jóval kecsegtet. Már nézhető a Netflixen.