2019.07.02   szerző: hp   hozzászólások: 0

Alaposan berúgja a nyarat Hollywood, a júliusi mozis felhozatal tartogat sikervárományos animációs filmet, horrort, vígjátékot, szuperhős mozit és az év egyik legjobban várt adaptációját a Disney-től. Lássuk, melyek azok a filmek, melyekre érdemes lesz odafigyelni a következő hetekben.

TOPLISTA: Erről az 5 filmről ne maradj le júliusban (2019)

Már csak napok kérdése, és a mozikban az MCU harmadik fázisát lezáró Pókember – Idegenben, mely pazar kritikai fogadtatásban részesült. A szuperhősfilm 183 szemlézett cikket követően 93 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon, míg a nézői értékelés 99 százalékos ugyanitt. A Marvel valószínűleg ismét nagyon betalált ezzel a filmmel.

A múlt heti limitált bemutató után csütörtöktől országszerte látható a moziban a Universal rendkívül sikeres animációs filmjének folytatása, A kis kedvencek titkos élete 2, melyben visszatér Max és barátai, hogy ezúttal új kihívással nézzenek szembe. Ha animációs filmről van szó, júliusban ez ígérkezik kihagyhatatlannak.

A Bosszúállók: Végjáték után egyetlen film van, melyről az elemzők azt állítják, hogy megközelítheti a bevételek tekintetében, és ez nem más, mint a Disney klasszikus 'élőszereplős' adaptációja, Az oroszlánkirály, melyre rekordszámban fogynak a jegyek az elmúlt hetekben. A filmet hatalmas érdeklődés övezi világszerte, és nem kérdés, hogy itthon is szép sikerekre számíthat.

A horror rajongói sem maradnak program nélkül júliusban, ugyanis jön a kritikuskedvenc Örökség rendezőjének új filmje, a Fehér éjszakák, mely a kritikusokat már meggyőzte, most azonban a közönségen a sor. Ha azonban egy kevésbé megterhelő moziélményre vágysz, érdemes lehet feljegyezned az Übergáz premierjét, melyben A galaxis őrzői sztárja, Dave Bautista ezúttal a vígjáték műfajába tett egy ígéretesnek ígérkező kitérőt.

Az említett filmek előzeteseit idelent tudod megnézni. Ti melyik filmet nem fogjátok kihagyni a felsoroltak közül júliusban? 

#5

70 Fehér éjszakák  (2019)

dráma | horror | misztikus

Dani és Christian évek óta együtt vannak, ám a fiú úgy érzi, ideje lenne lezárni a kapcsolatukat. Egy váratlan tragédia következtében végül úgy dönt, nem ez a... több»

#4

67 Übergáz  (2019)

akció | krimi | thriller

A nyugis sofőr egy tapasztalt rendőrt szállít, aki közel jár egy brutális gyilkos elfogásához. Rövidesen ráébred, hogy a következő órákban nemcsak kitűnő fuvaros... több»

#3

animáció | családi | kaland

A 2016-os első rész hatalmas közönségsikert aratott világszerte, így végre itt a várt folytatás, amelyben ismét bepillanthatunk házi kedvenceink rejtett életébe, azaz abban,... több»

#2

akció | kaland | sci-fi

Pókember számára nincs megállás, úgy tűnik, hősünk sosem lazíthat. Miközben a falmászó többször bizonyította, hogy egymaga képes megszabadítani a világot az... több»

#1

animáció | családi | dráma

Az afrikai szavannák királyának, Mufasának fia születik, akinek az a sorsa, hogy átvegye apja helyét a trónon. Csakhogy a király testvére, a korábbi örökösnek számító Zordon... több»