Hamarosan a mozikban a 2013-as Tűzgyűrű folytatása, melyhez megérkezett a második magyar szinkronos előzetes.

Idén folytatódik a Tűzgyűrű, mely még a korábbinál is gigászibb összecsapásokat és lehengerlő látványt ígér. A rendezői széket ezúttal a tévés veterán, Steven S. DeKnight (Daredevil) foglalhatta el, aki Guillermo del Torotól vette át a stafétát.

A film hivatalos szinopszisa:

John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak.

A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  John BoyegaScott EastwoodRinko KikuchiCharlie DayBurn GormanTian JingAdria Arjona és Rahart Adams, míg a forgatókönyvet az első epizódot is jegyző Travis Beacham írta.

Bár a 2013-as Tűzgyűrű az Államokban nem teljesített túl jól (összesen 100 millió dollárt termelt, miközben a költségvetése ennek közel kétszerese volt), azonban nemzetközi szinten, legfőképp Kínában kiváló bevételi mutatókat ért el.  A stúdió azonban még így is éveket vacillált a folytatás elkészítésével. Hamarosan kiderül, hogy jól döntöttek-e, ugyanis a Tűzgyűrű: Lázadás április 5-től látható a hazai mozikban.