A népszerű színész és komikus, Leslie Jordan (galériánkban) 67 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt.

A TMZ értesülései szerint Leslie hétfő reggel (október 24.) Hollywoodban vezette BMW-jét, és valószínűleg orvosi vészhelyzet következtében balesetet szenvedett. A színész állítólag egy épület oldalának ütközött.

Leslie Jordan többek között olyan közkedvelt sorozatokban játszott, mint a Will és Grace, a Ki ez a lány? és az Amerikai Horror Story. Nemrég részt vett a CNN 2021-es szilveszteri visszaszámlálásában is, ahol Anderson Cooper és Andy Cohen mellett szerepelt.

A világjárvány alatt a közösségi médiában is hatalmas követői táborra tett szert, rövid idő alatt több, mint 5 millió követőt gyűjtött össze.

Leslie ügynöke közleményt adott ki a tragédiáról:

"A világ ma egyértelműen sokkal sötétebb hely Leslie Jordan szeretete és fénye nélkül" - mondta David Shaul, Leslie ügynöke a közleményben. "Nemcsak gigantikus tehetség volt, és öröm volt vele dolgozni, de érzelmi menedéket nyújtott a nemzetnek az egyik legnehezebb időszakában. Ami hiányzott a magasságából, azt pótolta nagylelkűségével és nagyságával, mint fiú, testvér, művész, komikus, társ és ember. A tudat, hogy szakmai és magánéletének csúcsán hagyta el a világot, az egyetlen vigasz, amit ma kaphatunk."

Nyugodjék békében.

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Leslie Jordan

Leslie Jordan

szül. 1955. 04. 29. - elhunyt 2022. 10. 24.
Chattanooga, Tennessee, Amerikai Egyesült Államok
Leslie Jordan 1955. április 29-én látta meg a napvilágot a Tennessee államban található Memphisben, az Amerikai Egyesült Államokban. Chattanooga városában nőtt fel. Mindössze tizenegy éves volt, amikor elveszítette az édesapját. 1982-ben ment Hollywoodba; több tévéreklámban is feltűnt, mielőtt sorozatszerepeket kapott volna. A... több»