Glen Powell (cikkünk galériájában), a Top Gun: Maverick sztárja kapta Edgar Wright The Running Man (A menekülő ember) című filmjének főszerepét, mely az 1987-es Arnold Schwarzenegger-film remake-je lesz.

Újabb film készül Stephen King disztópikus akcióregénye nyomán, amelyet eredetileg Richard Bachman álnéven adott ki, írja a Variety. Wright, a Haláli hullák hajnala, az Utolsó éjszaka a Sohóban és a Nyomd, Bébi, nyomd! című filmek direktora rendezi a filmet, de producerként is kiveszi a részét a munkálatokból.

Powell jelenleg az egyik legfelkapottabb sztár Hollywoodban, legutóbbi munkái között szerepel a Sydney Sweeney-vel forgatott nagysikerű Imádlak utálni illetve Richard Linklater filmje, a Hit Man, hamarosan pedig a Twisters – Végzetes viharban, az 1996-os kasszasiker folytatásában láthatjuk.

A  Schwarzenegger nevével fémjelzett eredeti film főhős Ben Richards, aki tévesen tömeggyilkossággal vádolnak meg és bebörtönzik. A férfi azonban nem marad sokáig a rácsok mögött, mivel összefog a többi rabbal és sikeresen megszöknek. Azonban egyikük elárulja, ami miatt Ben újabb bajba kerül. Az igazságszolgáltatás ekkor egy új ajánlattal áll elő: ha Ben részt vesz a "Menekülő ember" című televíziós műsorban, akkor kegyelmet nyerhet, feltéve, ha nem ölik meg a műsor alatt. Ben azonban nem adja fel könnyen, és hamarosan ő maga lesz az üldöző.

Ha nem láttad volna, vagy csak szeretnéd felidézni, mutatjuk az eredeti A menekülő ember előzetesét idelent.

akció | sci-fi | szatíra | thriller

Ben Richards (Arnold Schwarzenegger) rendőrt tévesen tömeggyilkossággal vádolnak meg, és rács mögé dugják. Ben nem marad bent sokáig, ugyanis összefog a rabokkal, és együttes... több»