Végre megtudhatjuk, tényleg meghalt-e Loki!

Végtelen háborúban és a Végjátékban egyaránt számos kedvenc szuperhősüktől kellett búcsút venniük a rajongóknak, úgy tűnik azonban, hogy sokaknak Loki halálába sikerült legkevésbé beletörődni.

Idén ősszel elindul a Disney+ streaming szolgáltató, amelyen számos új Marvel produkció válik elérhetővé, köztük a Loki szériára, amelynek premierjére azonban 2021-ig várniuk kell még a nézőknek.

Mindenesetre már most számos találgatás merült fel azzal kapcsolatban, hogy a cselekmény középpontjában az a Loki áll-e majd, akit a Végtelen háború történései előtt láthattak a nézők, esetleg az, akinek végül sikerült megszöknie a Tesseract segítségével a Végjátékban, miután Vasember, Amerika Kapitány, Hulk és A hangya visszautazott az időben 2012-be, az első Bosszúállók film eseményeihez.

Tom Hiddleston a Stephen Colbert vezette késő esti show-ban adott interjúban elárulta, hogy mindezekre a kérdésre a készülő Loki sorozat csakugyan megadja majd a választ, vagyis kiderül, hogy Thanos csakugyan végzett-e csínytevés istenével.

A Loki mellett ráadásul a Disney+ műsorkínálata mellett olyan Marvel produkciók szerepelnek, mint A Sólyom és a Tél KatonájaWandaVízióWhat If...?SólyomszemHoldlovagShe-Hulk és a Ms. Marvel.