Venom: A hír, aminek örülni fognak a Marvel-film rajongói

Az idén októberben megjelent Venom 2. - Vérontó meglehetősen felemás kritikai fogadtatásban részesült, ettől függetlenül azonban a film anyagi sikernek mondható.

Andy Serkis rendezése csaknem 500 millió dolláros összbevételt hozott a konyhára, amely a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzet miatt rendkívül kiemelkedőnek számít. Mostanáig mégsem volt egyértelmű, hogy harmadik folytatást is kap a Venom, ezt a kérdést pedig maga a franchise producere, Amy Pascal tisztázta.

“A projekt a tervezési fázisban van, most azonban arra fókuszálunk, hogy lehetőleg minél többekhez eljuttassuk a Nincs hazaút filmet” - nyilatkozta a producer a Collider magazinnak.

Amy Pascal felelt egyébként a korábbi Pókember produkciókért, köztük az Irány a Pókverzum, az Idegenben és az idén december 16-án megjelenő Nincs hazaút filmért. Ennél biztosabb forrásból tehát nem is érkezhetett volna a hír a Venom harmadik részéről.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»