Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Az álomhajó - Perth
#23501

romantikus

Az álomhajó fedélzetén új kapitány teljesít szolgálatot. A legénység tagjai közül sokan ismerik. Nem más az, mint Victor Burger, akire a hostesszek főnöke, Beatrice nagy... több»

Hannah Mangold és Lucy Palm: Tragikus öngyilkosság
#23502

thriller

Hannah Mangold rendőr. Idegösszeomlása után most tér vissza a régi munkahelyére, bár még mindig vannak pánikrohamai. Egy szökött rab a szeme láttára lőtte le a lánya barátnőjét.... több»

Un, parfois deux
#23503

dokumentum

Laurent Achard azon a helyszínen állította fel a kameráját, ahol Paul Vecchiali a Le Cancre c. filmjét forgatta, és újraéleszti Vecchiali stúdiójának örökségét.

Rendező: Laurent Achard

Szereplők: Paul Vecchiali

#23504

dokumentum

A dokumentumfilm azt vizsgálja, milyen ügyek miatt tiltakoznak manapság az emberek. több»

Rendező: Simon Lloyd

Szereplők: Bob and Roberta Smith

#23505

akció

Netflix

A film középpontjában egy öntudatra ébredt mesterséges intelligencia áll, aki az alkotói után kezd el kutatni. több»

A végzet neve: krokodil
#23506

dokumentum

Embereket ért krokodilattakokról számtalan hihetetlennek tűnő legendát hallottunk már, így felmerül a kérdés: miként zajlik egy ilyen támadás a valóságban? Az egyszerre informatív... több»

Sonntags
#23507

NA Sonntags  (2014)

családi | dráma | rövidfilm

Amióta a szülei elváltak, Mike csupán felváltva töltheti az idejét előbb az édesanyjával, majd az édesapjával. Ám az egyik hétvégére a fiú ravasz tervvel áll elő. Apja... több»

The Dröm
#23508

NA The Dröm  (2017)

dráma | rövidfilm

A film története szerint Iris megpróbálja legyőzni pszichés félelmeit egy utazással, amely egy álomvilágon keresztül vezet. több»

#23509

horror

A film története szerint egy csapatnyi jó barát egy elhagyatott elmegyógyintézetbe látogat, hogy dokumentumfilmet forgassanak a helyről, ám hamarosan valami kimondhatatlanul szönyű... több»

#23510

NA Mason  (2017)

dráma | rövidfilm

Egy valószerűtlen barátság története az 1980-as évek Amerikájából.

Bab Berci kalandjai - Bab Berci együtt sír Nuuszi Kuuszival
#23511

animáció

Bab Berci ma nagyon szomorú. Hamar rájön, ezzel a bajával nincs egyedül. Nuuszi Kuuszi, a nagy varázsló a közelben sírdogál, siratja elveszett varázserejét. Bab Berci próbálja... több»

Rendező: Kovács Márton

A természet miniatűr hősei
#23512

dokumentum

Valamiért hajlamosak vagyunk sokkal több figyelmet szentelni a nagytestű állatoknak, mint az apróbb élőlényeket. Pedig a bolygónkon élő állatok 90%-a olyan pici, hogy elférne az... több»

#23513

dokumentum

Film a hit és az összefogás erejéről.  Egy néprajzkutatónak elege lesz a városi élet zajából és úgy dönt, hogy családjával együtt egy kis csángó faluba költözik.... több»

Rendező: László Gábor

Az építő - Rátóti Zoltán portréja
#23514

életrajzi

Rátóti Zoltán mindazokra emlékezve kalauzol végig bennünket színészi pályája és személyes élete legfontosabb állomásain, akik hatással voltak művészi és emberi karaktere... több»

Rendező: Dér András

Az utolsó szerviz(Erdészeti autómentő)
#23515

dokumentum

A CRB Automative egy családi tulajdonú szerviz egy 553 lakosú, távoli városban. A leleményes és színes csapat csiszolatlan találékonysággal és szerelői varázslással szinte mindent... több»

Brooklyn mélyén
#23516

Eddie Dugan (Richard Gere), kiégett, veterán zsaru, aki már csak egy hétre van a nyugdíjazástól és álmaitól, egy nyugodt horgászlaktól Connecticut-ban. Sal Procida (Ethan Hawke)... több»

Tisztelem a műveltséget… - Portréfilm Devich János gordonkaművészről
#23517

életrajzi

Gordonkaművészként a nemzetközi hírű Kodály Vonósnégyes tagja, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem méltán elismert és nagyra becsült tanára életéről, művészetéről vall. több»

Rendező: Petrovics Eszter

#23518

dráma

A második világháború alatt közel 10 000 szövetséges repülőgép zuhant le Franciaország területén, így a francia ellenállás létrehozott egy hálózatot, amely a lezuhant gépek és... több»

East Side Stories
#23519

szkeccsfilm

Az Unio Film gyártásában készült, tizenkét részből álló Hajónapló-sorozat négy epizódja alkotja az East Side Stories című játékfilmet, amely - új címet és zenei keretet... több»

Mindszenty - A fehér vértanú
#23520

dokumentum | életrajzi

Koltay Gábor legújabb alkotása fikciós elemekkel gazdagon átszőtt dokumentumfilm, amely a történelmi környezetbe illesztve sokoldalúan bemutat egy megalkuvás nélküli, hittel... több»

Rendező: Koltay Gábor

Szereplők: Sipos Imre