Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#25021

NA 27 Matches  (2018)

dráma

Egy néhai orosz hazafi szexkereskedelemmel foglalkozó kis csapatot vezet, akik egy raktárban műkődnek. Két új embere Yuri és Ryan, akiket különféle szálak fűzik a maffiához. Yuri... több»

#25022

dokumentum

A dokumentumfilm a daytoni külvárosi tömegközlekedés megjavításáért folytatott küzdelmet mutatja be.

Rendező: Jamaal Bell

#25023

animáció

Egy tíz éves fiú, Savva elhatározza, hogy segít édesanyjának és a többi falusi embernek megszabadulni az ördögi hiénáktól. A hiénák elől menekülve Savva egy varázslatos... több»

A tengerek királynője
#25024

dokumentum | történelmi

Mintegy 40 éven keresztül a QE2 számított a világ legexkluzívabb óceánjárójának – megtett 6 millió mérföldet, 25 alkalommal hajózta körül a földet, miközben 2,5 millió utas... több»

Rendező: Andy Robbins

Szereplők: Tracy-Ann Oberman

A szeretet mint tőke
#25025

dokumentum | életrajzi

Szepsy István portréja, A szőlőtőkék adják e film keretét, melynek négy szegletében a változó arcú évszakok, aranymetszésében pedig a természettel együtt lélegző, gondolkodó... több»

Lucky Luke – Az európai western
#25026

dokumentum

Lucky Luke, a humoros francia-belga képregénysorozat mindenki számára ismerős. A történetek az amerikai Vadnyugaton játszódnak, és főhőse, Lucky Luke, a legendás cowboy arról híres,... több»

Szereplők: Zakariás Éva

Plasticine Family
#25027

dokumentum

Egy temetés, két esküvő és a világrészek közötti végtelen utazgatás.

Rendező: Moriya Benavot

#25028

dokumentum

Három Párizs egyik külvárosában és Marseille északi negyedében élő kamaszlány beszél a nyelvhez fűződő viszonyáról és arról, hogy mennyire fontos egy csoporthoz tartozni és,... több»

Rendező: Hélène Milano

#25029

dráma

Rei egy fiatal lány, aki arról ábrándozik, hogy varázsló lesz. Találkozik egy gyerekkori barátjával, és az ő segítségével eljut egy zenés bárba, ahol úgy dönt, hogy ő lesz "a... több»

#25030

rövidfilm

Jack nagyanyja halálát követően visszatér egy paraguayi kis faluba. több»

Rendező: Chloé Bourgès

És Ubul
#25031

NA És Ubul  (2013)

animáció | némafilm

Ubul, sorozatunk ügyetlen főhőse a második évadban olyan híres mozifilmekbe keveredik bele, mint például a Casablanca, a Titanic, vagy az Alien. Természetesen jól összekavarja a... több»

Rendező: Szeiler Péter