Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Lenyűgöző óriások
#24961

dokumentum

Világunk tele van óriásokkal, melyek csodálattal vegyes tiszteletet váltanak ki belőlünk. Mi emberek valamiféle különös vonzalmat érzünk e lények iránt. Minden állatcsaládnak... több»

Ízőrzők: Méhkerék
#24962

családi | dokumentum

A nyolcvan százalékban román nemzetiségűek által lakott Méhkerék a román határ mentén fekvő kis település, mely világot járt néptánc együtteséről híres. Hagyományos... több»

Rendező: Móczár István

Isztambul vadvilága
#24963

dokumentum

Isztambul, az óriás metropolisz két kontinensen született: Ázsiában és Európában. A világ minden részéből érkeznek ide utazók, kalandvágyók és bevándorlók. Európa legnagyobb... több»

A tuaregek földjén
#24964

dokumentum

A film egy legtöbbünk számára ismeretlen földre, Dél-Algériába, azon belül is az Ahaggar-hegységbe vezeti el nézőit. Az algír szahara őslakói a kékruhás tuaregek, akik... több»

Salzburg – A fehér arany városa
#24965

dokumentum

Salzburgot az egész világ Mozart városaként ismeri. Évszázadokon át a Keleti-Alpok régiójának egyik legjelentősebb kulturális központja. Barokk pompája és gazdagsága milliókat... több»

Rendező: Gernot Stadler

#24966

NA If You Were Me  (2016)

(1)

dráma

A film három szekcióból áll, amelyek az emberi jogok napjainkban való érvényesülését boncolgatják.

Rendező: Ik-hwan Choe, Yeon-Shick Shin

Szereplők: Park Jin-Soo

#24967

dokumentum

A dokumentumfilm a 2010-ben a Time magazin év emberének választott Mark Zuckerberg páratlan sikerének titkát kutatja, hogy hogyan lett a mindössze 27 éves fiatalember a 100 millió... több»

A nagy Georges
#24968

háborús

1944 nyarán Georges Guingouin, a kommunista párt fiatal katonai aktivistája egy csaknem húszezer főből álló partizán-egységet vezetett a franciaországi Limousinban. Egy nap... több»

Dawgtown
#24969

NA Dawgtown  (2018)

akció | animáció | dráma

Endlings
#24970

NA Endlings  (2012)

dráma

A nem túl távoli jövőben négy árva gyerek rájön, hogy nem ők az egyedüliek, akik az utolsó élő elefánt után kutatnak.

Astro Boy
#24971

akció | kaland | sci-fi

A népszerű japán animációs sorozat élőszereplős feldolgozása. Hősünk egy robot fiú, aki felveszi a harcot a bűnözés ellen. több»

The Last Days of Night
#24972

thriller | történelmi

A film az amerikai elektromos forradalom két nagy alakját mutatja be, George Westinghouse-t és Thomas Edisont, akik idővel komoly rivalizálásba kezdtek... több»

#24973

thriller

A film története szerint a Sátán fogadást köt Istennel, miszerint a modern időkben Jézus nem lenne képes szent életet élni. Isten belemegy a fogadásba... több»

Rendező: Ken Policard

Stan Lee's Annihilator
#24974

akció | kaland

Egy fiatal kínai férfinek, Mingnek választania kell aközött, hogy börtönben marad, vagy belép az Egyesült Államok titkos katonai programjába. A program célja, hogy különböző... több»

Szereplők: Leehom Wang

#24975

akció | western

1863-ban Arizonában egy magányos férfi szembeszáll egy törvényen kívüli bandával, hogy megmentse menyasszonyát. A banda élén azonban saját édesapja áll. több»

Rendező: Kim Bass

Szereplők: Booboo Stewart, Jeremy Sumpter

#24976

NA Fene  (2018)

horror | rövidfilm

Egyedül állsz a hóban, távol mindentől és mindenkitől. A távolban egy fekete alak tűnik fel, és egyre csak közeledik. Lemerevedsz. A sorsodra maradtál... több»

Rendező: Mile Tibor

Szereplők: Mile Tibor

#24977

Ronin hosszú idő után engedték ki a börtönből. A férfi hazafele tart szülővárosába, ahol egy ősi gonosz erő tartja rettegésben az embereket. Roninnak túl kell lépnie sötét... több»

Circom Citizen Heroes - EU Protect
#24978

dokumentum

A hétköznapi hősök köztünk élnek, sokszor láthatatlanul segítik életünket. Hogy jobban megismerjük őket, az Európai Regionális Televíziók Szövetsége (CIRCOM) az EU Protects... több»

#24979

dráma | thriller | western

1868-ban az ausztrál Goldfields-ben egy ír telepes bosszút esküszik, hogy igazságot szolgáltat azokon akik felelősek a családja meggyilkolásáért. több»

Szereplők: Julian McMahon

Zéró gravitáció
#24980

dokumentum

A Zéró gravitáció című ismeretterjesztő film két űrhajós, a német Alexander Gerst és az amerikai Gregory Reid Wiseman kiképzését követi nyomon. A két fiatal férfi először vesz... több»