Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Pompeii élő halottjai
#25001

dokumentum

A Pompeii-i áldozatok 1863-ban készített 86 gipszöntvénye közül számos állapota komolyan romlott az évek során. Giancarlo Napoli professzor vezeti a csapatot, ami felújítja a... több»

Madarak bolygója
#25002

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

A madarak – az állatvilágban szinte egyedülálló módon – mind a hét kontinensen megtalálták az életben maradás módját. Ehhez a bravúrhoz azonban hosszú evolúció és bámulatos... több»

A királyi család tagjai, a brit arisztokrácia és a nácik
#25003

dokumentum

A brit királyi család mindig a náci ellenállás jelképe volt, de ez a dokumentumfilm új anyagot kínál, ami a korabeli királyi család nemzetiszocializmus iránti szimpátiáját sugallja. több»

#25004

Viktória királynő óta az Asprey a brit uralkodócsalád ékszerésze. A 230 éve luxuscikkeket készítő és árusító cég nem is bolt, sokkal inkább intézmény. A film első ízben... több»

Magas és apró: a természet szélsőségei
#25005

dokumentum

Afrikában él a legnagyobb madár s a legmagasabb emlős: a strucc és a zsiráf; Borneó ad otthont a legnagyobb fáknak és a legkisebb állatoknak. Megismerjük a nagyokat és az aprókat a... több»

Lebegő Kard
#25006

akció | dráma

Szanghjon egyedülálló apaként neveli iskolás kislányát. Egy nap tragédia történik: a gyermeket brutálisan megölik. A teljesen magára maradt apa összetörve, tehetetlenül szenved,... több»

#25007

dokumentum

David Forest állatpreparátor visszatekint az életére, és az élet és a halál közötti vékony mezsgyéről elmélkedik. több»

Rendező: Dan Mooney

Mindennapi allergiáink
#25008

dokumentum

Dokumentumfilm a mindennapjainkat behatároló allergiákról. több»

#25009

dráma

A történet a Majdanon 2013 őszén lejátszódott eseményeket mutatja be, amikor is a hatóságok szétverték a tüntetőket. több»

Rendező: Igor Parfenov

Szereplők: Ellen Slusarchi

Építsünk Antarktiszt!
#25010

A SeaWorld Orlando élménypark nem mindennapi dologra vállalkozott a közelmúltban: természetközeli élőhelyet létrehozni egy csapat pingvin számára dermesztő antarktiszi hideggel, 15... több»

The Water Never Stays
#25011

rövidfilm

Egy művész a csobogó víz hangjának hallgatása közben meditál és egy elképesztő vízióban lesz része. több»

Rendező: Yasuji Takahashi

Szereplők: Rensui

#25012

NA Myth Kill Joke  (2017)

(1)

vígjáték

Luo Heng 15 különböző személyiség bőrébe bújik.

Rendező: Jie Yuan

Szereplők: Tian Ge, Xi Lai, Kelong Li, Teddy Lin, Wang Ning

#25013

NA Two Birds  (2016)

romantikus | rövidfilm | vígjáték

Ellie és Rose kedveli egymást, hasonló a gondolkodásuk, csakhogy még sosem találkoztak, noha gyakran megfordulnak ugyanabban a kávézóban. A kérdés csak az, hogy ki fog először lépni.

Rendező: Cody Stickels

Szereplők: Kea Trevett, Charlotte Arnoux

#25014

NA Stage V  (2016)

(2)

akció | kaland | sci-fi

A földi népesség egy vírus miatt szakaszosan elkezd fogyni. Az 5. szakaszban már csak a gyerekek és a fiatalok maradnak életben, amikor is már nemcsak a vírus ellen kell megvédeniük... több»

Elefántmentés Afrikában: Hugh és az elefántcsontipar
#25015

dokumentum

Az orvvadászat egy évi 10 milliárd fontot termelő üzlet, ami az emberiség számára legkedvesebb állatfajokat taszítja a kihalás szélére. Az elmúlt 5 évben már kihalt három... több»

A Titicaca-tó rejtett titkai
#25016

dokumentum

Kétségtelenül a föld legrejtélyesebb tava. Egy tó, amelynek neve legendákat és lenyűgöző hiedelmeket idéz fel: a Titicaca-tó. Peru és Bolívia területén, az Andok hóborította... több»

Rendező: Frédéric Cordier

#25017

A posztapokaliptikus világban a víz az arannyal válik egyenértékűvé, és Rhondának vizet kell szállítania egy haldokló városba. Közben saját sötét múltjával és a vérszomjas... több»

Indián
#25018

NA Indián  (2013)

játékfilm | vígjáték

Lantos Tamás (Gémes Antos) egy kiégett, egyslágeres ex-popsztár, akinek egy késő őszi napon elege lesz a nagyvárosi bénázásból és úgy dönt, nyom egy nagy "reset", és újrakezdi az... több»

#25019

dokumentum | életrajzi

Pablo Picasso a történelem egyik legmegbecsültebb művésze. Mégis, mi vezette őt ilyen elismeréshez? Évekig figyelmen kívül hagyták meghatározó élményeinek jelentőségét – az... több»

#25020

dráma | életrajzi

Lino Zani, egy fiatalos síoktató és hegymászó családjával egy hangulatos hüttét vezet egy hágónál. Az ellene elkövetett merényletet követően a 61 éves II. János Pál pápa... több»