Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
21
Szereplők
3
Vélemények
45
Képek
1
Videók
Chaplin
 
Berto49   2017. 08. 09.

Igazi meglepetés ez az 1992-es Richard Attenborough-film, mert a címszerepet a kedvenc druszám alakítja, és még csak nem is hallottam erről a filmről! Biopic a maga szokásos jellegzetességeivel, a látvány (díszletek, korabeli környezet, stb) kitűnő. Nem volt kiemelkedő élmény, egyszer nézhető kategória, sok újdonságot nem tudtam meg a csavargóról. Érdekesség, hogy Geraldine Chaplin a saját nagyanyját alakította. Robert játéka se volt kiemelkedő teljesítmény, bár látszott, hogy jó színész.

 
Thibo84   2019. 02. 21.

A színészi játékok kiválóak, csak annyi gondom volt viszont, hogy a legtöbbször összevisszaság volt a történetszál vezetésében, nem volt sokszor rendes átvezetés a cselekményekben. Chaplin életének fontosabb mozzanatait próbálták belesűríteni egy kb 2 és fél órás filmbe.


 
skyman   2016. 10. 11.

Chaplin mozgalmas életét belesűríteni 150 percbe nem kis feladat, de nagyon jól sikerölt. Robert Downey Jr. zseniális volt a szerepben!

A film összbevétele 9 493 259 dollár volt (imdb.com).

 

A TriStar Pictures stúdió 130. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Amikor Charlie Chaplin megkapta az Oscar Életműdíjat, 12 perces álló taps és üdvrivalgás fogadta, amely mind a mai napig egyedülálló.

(Szivárvány1)
 

A filmet Angliában, Svájcban és az Egyesült Államokban forgatták nagyjából 31 millió dollárból.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.