Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
73
Filmadatlap
 
21
Szereplők
3
Vélemények
45
Képek
1
Videók
Chaplin
 
Thibo84   2019. 02. 21.

legújabb vélemény

A színészi játékok kiválóak, csak annyi gondom volt viszont, hogy a legtöbbször összevisszaság volt a történetszál vezetésében, nem volt sokszor rendes átvezetés a cselekményekben. Chaplin életének fontosabb mozzanatait próbálták belesűríteni egy kb 2 és fél órás filmbe.

 
Berto49   2017. 08. 09.

Igazi meglepetés ez az 1992-es Richard Attenborough-film, mert a címszerepet a kedvenc druszám alakítja, és még csak nem is hallottam erről a filmről! Biopic a maga szokásos jellegzetességeivel, a látvány (díszletek, korabeli környezet, stb) kitűnő. Nem volt kiemelkedő élmény, egyszer nézhető kategória, sok újdonságot nem tudtam meg a csavargóról. Érdekesség, hogy Geraldine Chaplin a saját nagyanyját alakította. Robert játéka se volt kiemelkedő teljesítmény, bár látszott, hogy jó színész.


 
skyman   2016. 10. 11.

Chaplin mozgalmas életét belesűríteni 150 percbe nem kis feladat, de nagyon jól sikerölt. Robert Downey Jr. zseniális volt a szerepben!

A film összbevétele 9 493 259 dollár volt (imdb.com).

 

A TriStar Pictures stúdió 130. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Amikor Charlie Chaplin megkapta az Oscar Életműdíjat, 12 perces álló taps és üdvrivalgás fogadta, amely mind a mai napig egyedülálló.

(Szivárvány1)
 

A filmet Angliában, Svájcban és az Egyesült Államokban forgatták nagyjából 31 millió dollárból.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.