Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
68
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
38
Képek
2
Videók
Intim részek
 
Berto49   2016. 05. 28.

legújabb vélemény

Howard Stern könyvéből, amelyben a főszereplő is ő. Mint annyian a szórakoztatás (film, színház, rádió, TV) világában ő is … (mindenki azt gondol, amit akar!) Legalább most már tudom, hogy ki lehet Csiszár Jenő (”Apukám”), a Bochkor-Boros duó, vagy Jáksó László példaképe. Szerintem egy teljesen agyalágyult kretén, akinek egyetlen célja, hogy polgárpukkasztásával, agyament ötleteivel kiakassza a jóérzésű hallgatóságot. Akik kedvelik őt, illetve a hazai követőit, szerintem nem ütik meg még az átlag IQ mértékét sem. Viszont le kell, hogy írjam, hogy a szinkron nagyon jól sikerült. Csiszár Jenő Stern hangjaként kapott tőlem egy nagy piros pontot, de csak a hangja, mert ha elvétve látom a személyét a TV-ben, gyorsan továbbkapcsolok! A film, ahogy az elején már említettem arra volt jó, hogy megtudjam, nem maguktól olyan hülyék az említett alakok, hanem utánozni próbálják a „rádiózás királyát”. Egyébként meg nem értem azt a sok más fórumon olvasható lelkendező hozzászólást, hogy milyen mulatságos, „röhögtető” ez a film, egyetlen olyan poén volt benne, amin elmosolyodtam; a frisbee-s, bár utólag ezt is megbántam, mert egy értelmi fogyatékos a szenvedő alanya.

 
rbernadett   2015. 04. 18.

Szórakoztató film, bár Howard egy kicsit túljátssza néha saját magát.

A film összbevétele 41 198 146 dollár volt (imdb.com).

 

A gyártási költségeket nagyjából 20 millió dollárra becsülik. Az amerikai mozipénztáraknál kicsivel több, mint a dupláját kereste meg bruttóban.

(dulkap)
 

Howard Stern két hétig influenzásan forgatott.

(dulkap)
 

Leslie Bibb és Sarah Hyland filmes bemutatkozása.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.