Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Charlie Wilson háborúja (2007)

Charlie Wilson's War
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

legújabb vélemény

0

Nagyon hosszú és eseménytelen alkotás, amit megint csak briliáns szereplőgárdával akartak sikerre vinni.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

0

Kicsit unalmas és vontatott volt a film, már csak a szereposztása alapján is többre hivatott. Valahogy nem tudott érdekelni a története, kár érte.

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

0

Egyszer bőven nézhető film volt, színészek a helyükön voltak. Azonban nem lett nagy eresztés. Amolyan egyszer megnézed, de többször nem nagyon vágysz rá fajta. A látványvilágra sincs panasz csak maga a film összességében nem fogott úgy meg .

 
Dracule   2015. 08. 21.

0

Ezek után már szinte kedve sincs az embernek filmet nézni annyira borzasztó. Próbálkozásnak éppen megteszi de ennyi és nem több. Kerülős fajta az ilyen film.

 
Sodanth   2015. 10. 25.

0

These things happened. They were glorious and they changed the world... and then we fucked up the endgame. Lehet másképp is politikai filmet gyártani. A Charlie Wilson háborúja igaz történetet dolgoz fel, méghozzá a hidegháború végének legfontosabb ... több»

 
JollyDzsé   2016. 02. 05.

0

Nagyon jó film, Tom Hanks baromira jól játszik. Az is tetszett, hogy nem akarta vinni a mézes-mázas amerikai kliséknek, hogy Amerika majd jól megmenti a világ elmaradott részeit, hanem bevallották, hogy "elcs*ték a végjátékot". Eredeti és izgalmas történelmi dráma, bátran ajánlom bárkinek.

 
hedva   2015. 01. 01.

0

Érdekes film volt, bár végig az volt az érzésem, hogy ebben a történetben nem volt annyi szufla, hogy egy egész filmet kitöltsön. Tom Hankset meg Philip Seymour Hoffmant jó volt nézni, mert - mint mindig - jól játszottak, de akkor sem volt az igazi ez a film.

A film összbevétele 119 000 410 dollár volt (imdb.com).

 

Bár szívátültetésből lábadozott, Charlie Wilson mégis megjelent a film premierjén.

(kázsé)
 

A valódi Charlie Wilsonnak van otthon egy Stinger rakétája, olyan, amilyet az afgánoknak juttattak el az amerikaiak.

(kázsé)
 

Charlie Wilson és Julia Roberts jegyesek voltak a forgatás alatt.

(kázsé)
 

Charlie Wilson egy interjúban azt mondta, semmi baja nem volt a filmmel, azt mondta: "minden, amibe belekötöttem volna, bizonyítható".

(kázsé)
 

A speciális effekt asszisztens súlyosan megsérült a forgatás közben, mikor felrobbant egy rakéta, amit az egyik helikopteren használtak volna.

(kázsé)