Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

legújabb vélemény

Nagyon hosszú és eseménytelen alkotás, amit megint csak briliáns szereplőgárdával akartak sikerre vinni.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Kicsit unalmas és vontatott volt a film, már csak a szereposztása alapján is többre hivatott. Valahogy nem tudott érdekelni a története, kár érte.


 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Egyszer bőven nézhető film volt, színészek a helyükön voltak. Azonban nem lett nagy eresztés. Amolyan egyszer megnézed, de többször nem nagyon vágysz rá fajta. A látványvilágra sincs panasz csak maga a film összességében nem fogott úgy meg .

 
Dracule   2015. 08. 21.

Ezek után már szinte kedve sincs az embernek filmet nézni annyira borzasztó. Próbálkozásnak éppen megteszi de ennyi és nem több. Kerülős fajta az ilyen film.

 
Sodanth   2015. 10. 25.

These things happened. They were glorious and they changed the world... and then we fucked up the endgame. Lehet másképp is politikai filmet gyártani. A Charlie Wilson háborúja igaz történetet dolgoz fel, méghozzá a hidegháború végének legfontosabb eseményét az afganisztáni háborút a Szovjetunióval. Bezony Charlie Wilson, Joanne Harring vagy Gust Avrakotos ügynök valós szereplők és a film eseményei is többnyire igazak. Wilson képviselő, a texasi csődör igen szerette a piát, a kokót és a puncit, benyomva megnézi a tv-t és látja, hogy mi történik a világ másik oldalán, amibe neki lehet beleszólása. Eszméletlen, ahogy a forgatókönyvet összehozták, hatalmas fekete humor, vitriolos szövegek, miközben komoly politikai témák vannak, a kor minden fontosabb történése, a CIA és a kormány dolgai, de olyan természetesen előadva, hogy nem találok szavakat. Nincsenek elcsépelt jelentek vagy hülye heroista, csöpögős dráma, olyan őszinte az egész és igen merik bevallani, hogy ezzel sikerült beleütni az éket a Szovjetunióba, majd utólag eltolták az egészet, vagyis az arabokat. Tom Hanks parádés, Julia Roberts és Amy Adams nagyszerűek, de az igazi aduász az Hoffman, valami zseniális minden rezdülése és nüansza. Igazi független filmes mű ez, kiesik a hollywood-i élvonalból, de remek színészekkel és történettel előadva. Ajánlom mindenkinek, aki egy korhű, szórakoztató filmet akar, a történelem egy szeletéből.

 
Issza a bort és prédikálja a vizet. Gourman, hedonista, aki két kézzel falja az életet, csinos nők között múlatja az időt, de Charlie-nak van egy másik oldala; van szíve. Pont ezért lesz megfelelő ember, hogy az Afganisztáni áldatlan állapotokon változtasson, amikor a hidegháború kiélezi Amerikában a paranoiát. több»

A film összbevétele 119 000 410 dollár volt (imdb.com).

 

Bár szívátültetésből lábadozott, Charlie Wilson mégis megjelent a film premierjén.

(kázsé)
 

A valódi Charlie Wilsonnak van otthon egy Stinger rakétája, olyan, amilyet az afgánoknak juttattak el az amerikaiak.

(kázsé)
 

Charlie Wilson és Julia Roberts jegyesek voltak a forgatás alatt.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.