Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
HETEDIK   2019. 12. 28.

legújabb vélemény

Black legjobb alakîtása, simán díjakat érdemelt volna!

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Jack Black hozta a tőle megszokott színvonalat, jól szórakoztam.


 
Zsceeeka   2017. 12. 31.

Jack Black filmjei azért valamelyest mindig ugyanazok, így ugyanarra is számít az ember. Ezt sikerült is hoznia, szerintem egyszer nagyon élvezetes megnézni ezt a sztorit.

 
Loborg   2016. 04. 25.

Egy tipikus Jack Black filmre számítottam előzetesen, és vígjáték volt a kategóriája is, így nem gondoltam, hogy meglephet bármivel is. Pedig így lett, nem volt szokványos,tetszett a film, ugyan elég morbid, de jól meg lett csinálva, a sztori vitte a filmet.

 
erahurka   2018. 07. 31.

Egészen más filmet vártam, és őszintén szólva valahogy ez a dokumentarista stílus nem jött be igazán. A történet nincs túlbonyolítva, de felvet pár érdekes kérdést. Érdemes megnézni, talán egyszer én is leülök elé még valamikor.

A film összbevétele 10 173 061 dollár volt (imdb.com).

 

A helyi rádióállomás neve KGAS. Ez utalás Kyle Gass-re, aki Jack Black közeli barátja és zenésztársa a Tenacious-D zenekarban.

(dulkap)
 

Matthew McConaughey édesanyja Kay McConaughey is feltűnik a filmben, mint helyi lakos.

(dulkap)
 

Jack Black személyesen is találkozott az igazi Bernie Tiede-val a Telford Unit Állami Börtönben.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.