73% 74 szavazat
Védd magad!

Védd magad!

Find Me Guilty
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
22
Képek (22)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Vin Diesel
Vin Diesel

FILMINFÓ

Sidney Lumet filmje az amerikai bíróság történetének leghosszabb maffiaperéről szól, amelynek érdekessége, hogy a vádlott ügyvéd nélkül védte magát. Jack DiNorsciónak lehetősége nyílik arra, hogy enyhítsen saját büntetésén, amennyiben hajlandó feladni a maffia többi tagját. Különleges élményt nyújt, ahogy a szokásosan egyhangú és fárasztó pert DiNorscio (Vin Diesel mesteri alakításában) saját képére formálja, és egyéni beszédmódján szólal meg a hivatalos törvényszéki nyelvezet helyett. A nagy arcú DiNorscio a valóságban is végigpoénkodta a több évig húzódó tárgyalást, és a tévéközvetítések kedvence lett.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2006.12.06.
 
2015.09.05 s0ltau77

legújabb vélemény

Egyszerűen lenyűgöző. Tökéletes történetet kapott a film, komoly témát feszeget. Alap klasszikus. Sokaknak tudnám ajánlani legalább egyszeri megnézésre. Mivel hasonló filmet nem sokat tudnék felsorolni. Kedveltem!

0
 
2015.03.02 [email protected]

diesel megmutatta hogy szinesz is tud lenni, szerintem kimondottan jó film lett, én bátran merem ajánlani. Vin Dieselt hasonló szerepben még egyszer sem láttam, és kimondottan jól áll neki, szóval egy próbát mindenképp megér.

0

A film összbevétele 2 636 637 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Giacomo DiNorscio 2004. november 14-én hunyt el, éppen a film forgatása alatt.Szerző: dulkap

#2