76% 137 szavazat
Az informátor!

Az informátor!

The Informant!
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
20
Szereplők (20)
27
Képek (27)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
2
Díjak (2)
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Whitacre az egyik agráripari óriáscég vezető beosztású munkatársa. A férfi rájön, hogy a cége törvényellenes eszközökkel növeli a profitját. Mindezt saját érdektől vezérelve elmondja az FBI egyik emberének. A Nyomozó Iroda ügynökeinek azonban ennél többre van szükségük. A bizonyítékok megszerzése érdekében Whitacre beleegyezik, hogy bedrótozzák és felkamerázzák. Öntudatos kémként szimatol és kutat. A gond csak az, hogy egy idő után az ügynökök nem tudják eldönteni, mi az igazság, és mi a férfi élénk fantáziájának szüleménye. Az eset az Egyesült Államok legnagyobb kartellbotránya lett.

Forgatókönyvíró: Scott Z. Burns, Kurt Eichenwald
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2009.11.26.
Matt Damon
Matt Damon
 
2016.10.03 adamkatka

legújabb vélemény

Annyira nem vígjáték kategóriába sorolnám. Érdekes és mindenek előtt hiteles képet ad sok területet tekintve, mint például sok iparágban, üzleti életben. Megéri megnézni mert tanulságos, izgalmas.

0
 
2015.05.01 dps

Matt Demon különc, fapofájú előadása csodásan kiemeli Steven Soderbergh igaz történeten alapuló fekete komédiáját egy nemzetközi kereskedelmi bűntényről, sikkasztásról és kémkedésről. Meghökkentő lefestése az emberi önigazolásra és önámításra való ké... Több

0
 
2015.05.22 Henczi

Nagyon érdekes igaz történetet választott témájául a film, ami biztos hogy sokakat megdöbbent. Színészi alakításban is rendkívül jó, a sztori izgalmas. Érdemes megnézni!

0

A film összbevétele 41 771 168 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Matt Damon 15 kilót szedett fel a szerep kedvéért.Szerző: dulkap

#2