Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Kalifornia - A halál nem utazik egyedül (1993)

Kalifornia
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Brad Pitt
Brad Pitt
Michelle Forbes
David Duchovny
Brad Pitt
Brad Pitt
Juliette Lewis
Brad Pitt

Videók (1)

 
uniterra Nézhetetlen  2020. 03. 27.

legújabb vélemény

0
Szutyok

Remes egy film. Ilyet harom nap alatt megir az ember. Fogsz egy mindenre elszant bunozot, meg egy pipogya ijedos anyamasszony katonajat s kesz az alap. Mr Pipogya alma egyszer ferfiank lenni, ezert talal egy bunozot s udvariasan ugy pipogyasan megkerdi ugyan urasagod mondja mar el milyen erzes is bunozonek lenni. Tetszik tudni en konyvet irnek am errol. Na ne! Mindennek ellenere a szineszek nagyon jo alakitasat lathattuk, kihoztak magukbol a legjobbat, megkaptak a penzuket, megerdemelten. De ezt a szarkupac filmet gyorsan el is felejthettek.

 
szucszoli   2019. 03. 16.

0

Engem ez a film nem győzött meg. Ha viccelődni akarnék, azt mondanám, hogy egyedül a formás női idomok mentik meg a filmet, de az az igazság, hogy ha én filmet nézek, irritálnak a dugós jelenetek. Attól nem fogok jobban azonosulni egy karakterrel, ho... több»

 
kounicakhaha   2018. 10. 13.

0

Nagyon jó ez a road-movie, thriller ötvözete, Brad Pitt is nagyon jól hozta ezt a pszichopata figurát, szinte háttérbe szorította a többi szereplőt.

 
cvölf   2016. 09. 08.

0

Elképesztően jó atmoszférája van a filmnek. A színészek nagyon jól hozzák a pszichotikus karaktereket.

 
KATE   2014. 12. 11.

0

Pörgős pszichothriller, ajánlom mindenkinek. Nem csak Brad Pitt miatt. ;) Az eleje kicsit unalmas, lassan indul be, de aztán nagyon!

A film összbevétele 2 395 231 dollár volt (imdb.com).

 

A helyek, ahol a sorozatgyilkosságok történnek a filmben játszó színészek neveivel vannak összefüggésben, Lewiston Ranch, Mt. Juliet, TX (Juliette Lewis); Forbes, TN (Michelle Forbes; Davidson Mine, Dew Cove, NV (David Duchovny); Bradbury Textile Warehouse in Pittsburgh, PA (Brad Pitt).

(rbernadett)
 
Remek film, kiváló színészgárda, érdekes történet. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akik fogékonyak a sorozatgyilkosokkal foglalkozó témával kapcsolatban. 10/10 több»