Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
szucszoli   2019. 03. 16.

legújabb vélemény

Engem ez a film nem győzött meg. Ha viccelődni akarnék, azt mondanám, hogy egyedül a formás női idomok mentik meg a filmet, de az az igazság, hogy ha én filmet nézek, irritálnak a dugós jelenetek. Attól nem fogok jobban azonosulni egy karakterrel, hogy egyfolytában egymással dugnak a szépségideál szereplők. Hangulatra sem volt semmi különös élmény. Akkor már inkább a „Hetedik”- et nézném meg, ha valami épkézláb pszichothrillerre vágynék, ami jó is.

 
kounicakhaha   2017. 03. 11.

Nagyon jó ez a road-movie, thriller ötvözete, Brad Pitt is nagyon jól hozta ezt a pszichopata figurát, szinte háttérbe szorította a többi szereplőt.


 
cvölf   2016. 09. 08.

Elképesztően jó atmoszférája van a filmnek. A színészek nagyon jól hozzák a pszichotikus karaktereket.

 
KATE   2014. 12. 11.

Pörgős pszichothriller, ajánlom mindenkinek. Nem csak Brad Pitt miatt. ;) Az eleje kicsit unalmas, lassan indul be, de aztán nagyon!

Brad Pitt
Brad Pitt
Michelle Forbes
David Duchovny
Brad Pitt
Brad Pitt
Juliette Lewis
Brad Pitt
 
Remek film, kiváló színészgárda, érdekes történet. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akik fogékonyak a sorozatgyilkosokkal foglalkozó témával kapcsolatban. 10/10 több»

A film összbevétele 2 395 231 dollár volt (imdb.com).

 

A helyek, ahol a sorozatgyilkosságok történnek a filmben játszó színészek neveivel vannak összefüggésben, Lewiston Ranch, Mt. Juliet, TX (Juliette Lewis); Forbes, TN (Michelle Forbes; Davidson Mine, Dew Cove, NV (David Duchovny); Bradbury Textile Warehouse in Pittsburgh, PA (Brad Pitt).

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.