Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Az 1956-os forradalom anatómiája
#23481

dokumentum

Filmünk a világ szemszögéből mutatja be azt a történelmi korszakot, amikor a magyar forradalom és szabadságharc zajlott. Történészeink mind egy-egy ország hozzáértő tudósai, akik... több»

Rendező: Ordódy György

Rejtett nyomok: Az I. világháború (1914-1918)
#23482

dokumentum

1918. november 11-én az I. világháború szörnyű károkkal ért véget. Egy olyan konfliktus után volt mindez, amilyent az emberiség korábban nem látott. több»

#23483

akció | dráma | háborús

Pororo Penguin és Longiness Arti visszanyerték az emberiségbe vetett hitüket. Újdonsült szövetségesüket, Meu Li-t most egy olyan küldetésre küldik, ahol minden korábbinál komolyabb... több»

Ízőrzők: Kács
#23484

dokumentum

Kács egy varázslatos község a Bükki Nemzeti Parkban. Az itt élő emberek vendégszeretetének, a helyi asszonyok ízletes ételeinek híre elért hozzánk is, ezért aztán felkerekedtünk,... több»

Rendező: Móczár István

Szereplők: Róka Ildikó

Farkaskirálynő
#23485

dokumentum

A farkasok szigorúan hierarchikus társadalmában az alfahím vezeti a falkát – ő dönti el a vitás kérdéseket, ő felel a vadászatok sikerességéért. De mi van akkor, ha az alfahím... több»

#23486

dokumentum

Európa egy évszázaddal ezelőtt: a kontinenst nagyhatalmak és szövetségi rendszerek uralták. Az antant hármasa: Nagy-Britannia, Franciaország és Oroszország tartották kezükben keletet... több»

#23487

animáció | dokumentum | háborús

Az animációs film a menekültválságot tárgyalja személyes hangvételben. több»

Rendező: Elmaz Ekrem

The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun
#23488

akció | animáció | családi | kaland | misztikus | vígjáték

Tintin egy nap talál egy hajót. Három árboc, kettős fedélzet. Ebből a hajóból kiesik egy vas henger, amiben egy papírka van: az unikornis titka. Tintin találkozik Archibald Haddock... több»

Rendező: Peter Jackson

Szereplők: Andy Serkis, Jamie Bell

Amerika cápái
#23489

dokumentum

Arról, hogy az USA partjai mentén rengeteg cápa él, testükön csúnya sérülésnyomokat viselő szörfösök és fürdőzők sokasága tudna mesélni. De pontosan milyen fajok vadásznak... több»

#23490

NA Plague  (2017)

dokumentum

Váratlanul és nagy tömegben élőlények jelennek meg egy helyen, ami súlyos károkat okoz.

Rendező: Koldo Almandoz

#23491

NA Mythomen  (2017)

akció | animáció | musical | vígjáték

A Mythomen című animációs filmsorozatban Edouard, a 25 éves álmodozó srác arra vágyik, hogy szuperhős lehessen. Álmai beteljesülnek, azonban a realitás egészen más: a valóságban... több»

#23492

dráma | rövidfilm | thriller

Egy fiatal bengáli nő összeesik a sivatagban. Ekkor váratlanul feltűnik egy cowboy, és megmenti őt. több»

Rendező: Sujata Day

Szereplők: Sujata Day, Cameron Fife

Bánsági Ildikó portréfilm - Árkon, bokron, rozson át
#23493

életrajzi

A felejthetetlen színházi és filmes alakítások hosszú sorának megidézésén túl a filmben a sokoldalúan tehetséges színésznő magával ragadó lényét, kivételes őszinteségét és... több»

Rendező: Sára Júlia

#23494

dokumentum

Selmeczi Dániel, a világhíres természetfotós, és Sásdi Zsolt, a nemzetközi szinten is elismert búvároperatőr nem akármilyen kalandra vállalkoznak: végighajózzák a Vörös-tenger... több»

Rendező: Lerner Balázs, Sásdi Zsolt

Szereplők: Szersén Gyula

Idén Az év fája címet kapja:...
#23495

dokumentum

Dokumentumfilmünk az Egyesült Királyság legkülönlegesebb fáinak ered nyomába. Egy lélegzetelállító világgal ismerkedhetünk meg, miközben botanikusok, történészek és fotósok... több»

#23496

animáció

Egy nyári reggelen a kuflik meghívót kapnak a rétlakóktól a szilveszteri jelmezbálba. Ezen kicsit csodálkoznak, hiszen nyár van, de elhatározzák, hogy mindenképpen elmennek.... több»

#23497

NA Fényévek  (2017)

dokumentum

Kevesen tudják, hogy a fényművészet megteremtésében, innovatív technikáinak fejlesztésében Magyarország és a hazai alkotóközösségek a nemzetközi élvonalban jártak és járnak... több»

Brooklyn mélyén
#23498

Eddie Dugan (Richard Gere), kiégett, veterán zsaru, aki már csak egy hétre van a nyugdíjazástól és álmaitól, egy nyugodt horgászlaktól Connecticut-ban. Sal Procida (Ethan Hawke)... több»

Tisztelem a műveltséget… - Portréfilm Devich János gordonkaművészről
#23499

életrajzi

Gordonkaművészként a nemzetközi hírű Kodály Vonósnégyes tagja, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem méltán elismert és nagyra becsült tanára életéről, művészetéről vall. több»

Rendező: Petrovics Eszter

#23500

dráma

A második világháború alatt közel 10 000 szövetséges repülőgép zuhant le Franciaország területén, így a francia ellenállás létrehozott egy hálózatot, amely a lezuhant gépek és... több»