Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
Byrd and the Bees
#38081

romantikus | vígjáték

Egy rögtönzött skóciai utazás során a küszködő író, Rebecca Byrd egy különleges, romantikus történet közepébe csöppen. több»

A holdra szállás
#38082

dokumentum

1969 júliusa. Amerika történelmet ír: elsőként küld embert a Holdra. A magával ragadó dokumentumfilm olyan erővel tárja elénk ezt a nem mindennapi történelmi pillanatot, hogy szinte... több»

#38083

horror

Néhány ember egy kis motelben talál menedéket a semmi közepén, amelynek egyetlen megkülönböztető jegye a Rejtélyes Hely régi romjai, ami egy régóta bezárt, különös metafizikai... több»

Notre Dame: Versenyfutás a lángokkal
#38084

dokumentum

2019. április 15-én, a nagyhétfői szentmise alatt a párizsi Notre-Dame kigyulladt. A világhírű székesegyház tetőterében gyorsan terjedtek a lángok, a tűzvészt a tűzoltóknak csak... több»

Virtuózok _ Múltidéző
#38085

zenés

Magyarország első és egyetlen klasszikus zenei tehetségkutató műsora, a Virtuózok 2014-ben debütált, és hamarosan már a negyedik széria szereplői kerülnek a képernyőre. Az előző... több»

Hozzád sóhajtunk – 100 év
#38086

A film két ének (Pál István juhászemberé és Szabados György zeneszerzőé) közé kifeszített fohász. A 100 év mementójaként csöndes emlékképek lassú verse "megmozdított"... több»

Rendező: Bicskei Zoltán

Mindörökké hoki
#38087

dráma | sportfilm | történelmi

A 17 éves William iskolája hokicsapatának sztárja, karácsony közeledtével azonban némileg demotiváltnak érzi magát, főleg mióta edzője kritizálni merészelte őt azért, hogy nem... több»

MüpArt Classic - Elina Garanča áriaestje
#38088

zenés

A világhírű lett származású mezzoszoprán idén adott önálló áriaestet a Budapesti Tavaszi Fesztiválon. Az esten francia és orosz operarészletek hangzottak el, a második részben... több»

Rendező: Gémes Katalin

A világ legnagyobb tigriscápája?
#38089

dokumentum

Szemtanúk beszámolója szerint Francia Polinézia egy távoli lagúnájában egy szokatlanul nagyra nőtt tigriscápa vadászik. A hír hallatán Kori Garza tengerbiológus és Andy Casagrande... több»

Példát mutatva Európának
#38090

dokumentum

568-ban Tordán ülésezett a fiatal Erdélyi Fejedelemség országgyűlése, amelyen a világon elsőként iktatták törvénybe a lelkiismereti és vallásszabadság törvényét. Történt ez... több»

Úszó otthonom
#38092

dokumentum

Úszó otthonom című sorozat olyan családok kalandjait követi nyomon, akik tökéletes vízparti otthonról álmodnak - olyan, lenyűgöző házakról, amelyek a vízen úsznak. A sorozat... több»

Törökország rejtett csodái
#38093

dokumentum

Andrew Evans Kelet-Törökország mágikus vidékeit járja, többek közt olyan csodákat felkeresve, mint Ani romvárosa, vagy a világ legrégebbi műmlékei között számon tartott Gobekli... több»

Late Night Gaming
#38094

A számítógépes játékok térhódítása mostanra egyértelmű, világszerte nézők milliói követik nap mint nap online felületeken a játékokkal kapcsolatos adásokat. Legyen szó akár... több»

#38095

dokumentum

Berecz Péter és Meggyes Bence Houstonba utazik, hogy anyagot gyűjtsön a Scott Kellyről, a NASA szolgálatában álló, rekordokat döntögető űrhajósról készülő portréfilmhez. A... több»

50 éves a Kassai Magyar Színház
#38096

dokumentum

A Kassai Thália Színház fennállásának 50 éves évfordulója alkalmából ünnepi eseménysorozatot rendezett. A dokumentumfilm interjúkkal, Márai darabbal, templomi koncerttel, Piros... több»

A thai mentőakció
#38097

dokumentum

Thaiföld északi részén egy messzi barlangban rekedt iskolai focicsapat és a barlangi mentők szívszorító története, akiknek hihetetlen versenyt kellett futniuk az idővel. több»

Földünk titkos története
#38098

dokumentum

Földünk története 4,5 milliárd évvel ezelőtt kezdődött, és persze a folyamat ma is tart. Neves geológusok kalauzolnak végig a mai világunk legaktívabb földtani helyszínekre. több»

SOPI
#38099

NA SOPI  (2019)

dokumentum

Soponyai Géza – vagy ahogy a vitorlázás szerelmesei nevezik, Sopi – a Balaton és a balatoni hajózás meghatározó személyisége.Sportmúltja, kitartó hajóépítő munkája, az... több»

Rendező: Vladucz Zoltán

#38100

horror | musical | vígjáték

Egy nőnek elege lesz erőszakos férjéből, és megöli őt. Azonban elégedetlen azzal, ahogyan a férfi meghal, ezért egy feltámasztó klinika segítségével újra életri kelteti a... több»