Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
Szemfedő
#49462

NA Szemfedő  (2022)

játékfilm

A kietlen hegyekben élő Péter öreg édesanyja ravatalát méltó módon szeretné feldíszíteni. A fiatalember azonban olyan szegény, hogy se papra, se temetésre, sem pedig szemfedőre nem... több»

#49465

dokumentum

A műsorban megemlékezések hangzanak el Móricz Zsigmond életéről, munkásságáról. több»

#49466

NA Évforduló  (2022)

dráma | krimi | rövidfilm

Tall, Dark and Dangerous
#49467

horror

Alice úgy dönt, hogy kipróbál egy társkereső alkalmazást, ahol úgy tűnik, megtalálja a tökéletes párját, de rájön, hogy a férfi egy szélhámos, aki ellopta korábbi szobatársa... több»

#49468

dráma

Berlin külvárosában járunk, ahol egy helyi lelkész próbál küzdeni a szenvedélybetegek gyógyulásáért.

Az őskor asszonyai
#49469

dokumentum

Az őskorban élt nőket hajlamosak vagyunk a korabeli társadalmak passzív, jelentéktelen mellékszereplőiként elképzelni, kiknek legfőbb tevékenysége a tűz melletti üldögélésben... több»

#49471

dráma | romantikus

Kevéssel azután, hogy a gyerekét egyedül nevelő Karotta bemutatja üzlettársainak, Astridnak és Johannak új ötletét a közös kávézójukkal kapcsolatban, felfedezi, hogy a barátja,... több»

#49473

kaland

A Himalája trópusi erdeiben játszódó élőszereplős fantasy-kalandfilm. több»

#49474

dokumentum

Van egy fafaj, ami egy másik földrészről érkezett, még is, itt a Kárpát-medencében érzi magát a legjobban. Az akácfa honosított volta ellenére annyira hozzánőtt a magyar tájhoz,... több»

#49476

NA Unicorns  (2023)

Isa egy feminista és poliamor lány, aki nem hajlandó elkötelezni magát. Amikor Guillem monogám párkapcsolatot ajánl neki, Isa nem biztos benne, hogy meg akarja változtatni az életét. A... több»

Harc a vízért: Tsavo
#49477

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Kenya déli részében egy tavacska figyelemre méltó kapcsolatot alakított ki az elefántok és a termeszek között; kapcsolat jött létre Afrika legnagyobb és legkisebb fajai között. több»