Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#49442

NA Luna negra  (2023)

dráma

Mexikó keleti része, Veracruz tartomány, Jalcomulco csendes városa, amelynek élete a Los Pescados folyó vizével együtt folyik. A cselekmény középpontjában egy nagycsalád élete áll:... több»

#49443

Sylvia ambiciózus üzletasszony, egy sikeres ékszeripari cég tulajdonosa. Furcsa dolgok kezdenek azonban történni vele, amikor csatlakozik egy női vállalkozókat tömörítő titkos... több»

#49445

NA Kim  (2022)

dokumentum

Kim Corbisier Budapest titokzatos alakja volt. Kapronczai Erika rendező tíz évvel ezelőtt találkozott vele először, akkor egy rövidfilmet akart forgatni vele. Rögtön... több»

Rendező: Kapronczai Erika

Szereplők: Kim Corbisier

#49446

akció

Rendező: Puri Jagannath

Szereplők: Ram Pothineni

#49450

NA Quicksand  (2023)

thriller

Egy majdnem válófélben lévő házaspárt ismerhetünk meg, akik egy kolumbiai esőerdőben túrázás közben futóhomokba ragadnak. Megküzdenek a dzsungel elemeivel, és együtt kell... több»

#49452

családi

Hailey, a belsőépítész édesanyját, Patriciát akarja meglepni egy váratlan ajándékkal, amely a régóta áhított nagy családjával kapcsolatos. több»

The Wrong High School Sweetheart
#49455

thriller

Danielle újra összejön barátjával a középiskolából. Rádöbben, mire képes a férfi csak azért, hogy megtartsa kapcsolatukat. több»

#49459

thriller

Négy nő újra találkozik egy hétvégi ünnepségen. Ám a múlt bekopogtat az ajtajukon, és furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok kezdenek történni, amelyek azzal fenyegetnek, hogy felszínre... több»