Fullosnak ígérkező Luc Besson-mozit kaptunk 2014-ben, és az a durva, hogy én ezt már láttam valamikor, de csak a film felénél jöttem erre rá. Nem is értettem, hogy ez hogy lehet, de aztán az utolsó húsz percben megkaptam a választ. Az agyam nem akart emlékezni, és erről az idióta befejezés tehet.
Az első fele annyira rendben van, és olyan nagyon Luc Besson-osan pörgős, akciódúc és látványos. Utána néhány kellemetlen és méltatlannak nevezhető pillanattól eltekintve még mindig elég klassz, de már néha szükséges, hogy az ember nagyvonalú legyen. Az a bizonyos utolsó húsz perc viszont annyira óriási kreténség, amilyennel ember ritkán találkozik.
Fullosnak ígérkező Luc Besson-mozit kaptunk 2014-ben, és az a durva, hogy én ezt már láttam valamikor, de csak a film felénél jöttem erre rá. Nem is értettem, hogy ez hogy lehet, de aztán az utolsó húsz percben megkaptam a választ. Az agyam nem akart emlékezni, és erről az idióta befejezés tehet. Az első fele annyira rendben van, és olyan nagyon Luc Besson-osan pörgős, akciódúc és látványos. Utána néhány kellemetlen és méltatlannak nevezhető pillanattól eltekintve még mindig elég klassz, de már néha szükséges, hogy az ember nagyvonalú legyen. Az a bizonyos utolsó húsz perc viszont annyira óriási kreténség, amilyennel ember ritkán találkozik.