Közösség

Vélemény:

85 Halálos kitérő

(2003)

Halálos kitérő

moov18   2016.02.12 16:19
0

Izgalmasnak mondható kis alkotás ez a Halálos kitérő. Van benne trancsírozás, feszültség minden ami kell. A hegyi emberek, vagy torz vadászok, nem is tudom minek nevezzem őket, elég mesterien lettek maszkírozva. Szebbnél szebb halálesetek szemtanúi lehetünk, izgalmasabbnál izgalmasabb jeleneteket élhetünk át. Három csillagra értékeltem, de ez egy erős hármas, inkább négyesbe hajló, azért voltam ilyen igazságtalan és kritikus, mivel ennél még mindig hozhattak volna valami rémisztőbbet, hatásosabbat. Persze, így is nagyot üt ettől függetlenül, valami olyant láthatunk kibontakozni a képernyőn ami nagyon ritka a műfajban. A hajtóvadászatok izgalmasak, látványosak, a öldöklések meglehetősen kegyetlenek, a színészek pedig nagyon profik. A rendezés tekintetében is dicséretet érdemelnek a készítők, egyáltalán nem érződik túlzónak vagy erőltetettnek, mindvégig diktál egy feszült tempót amelyet nem kívánnak alább ásni. Röviden: bátran ajánlom minden műfajkedvelő kollégának, garantált minőség, izgalom, feszültség, dráma. Ez minden ami várja a nézőt! De ez elég kell, hogy legyen!