Közösség

Vélemény:

 

56 Transformers: Az utolsó lovag

(2017)

Transformers: Az utolsó lovag

 
Bee97   2019.07.30 19:11
0

Egy cseppet félve álltam neki, mert habár az első két részt imádtam, a harmadik kiborított, a negyediket pedig győztem valahova pakolni fejben. Na de ez...hát ez tényleg tetszett. A látvány világa gyönyörű volt, megint alkottak valami izgalmasat. A sztori felkeltette az érdeklődésem rendesen..Hát kit ne érdekelne Arthur és Merlin? Bár kicsit jobban is bontogathatták volna, de nem kötök bele, mert imádtam. Sok pluszt adott a filmnek,hogy Anthony Hopkins is csatlakozott, és hasonló össze-vissza makogó karaktert hozott, mint a Red 2.-ben. Szép volt a felvezetése a történetnek, habár a vége kicsit már csapott volt.
Örülök,hogy megint kaptunk két visszatérő karaktert, és hát a szokásos Transformers-es humorszint is megvolt. És megjegyzem nagyon örültem a mi kis Sam-ünk fényképének, nagyon jót nevettem rajta :D
Összeségében végig izgultam a filmet, és örülnék ha végül mégis kapna egy folytatást ezután a plusz jelenet után, amit a végére tűztek.. Ajánlom minden fan-nak, nem lesz csalódás! ;) A kisebb hibák ellenére megérdemli simán mind az öt csillagot!