Közösség

Vélemény:

 

76 Scream: The TV Series

(2015)

Scream: The TV Series

 
MMcFly2015   2016.06.07 20:15
0

Az biztos, hogy akinek a film anno bejött, annak a sorozattal sem lesz baja. Volt pont mikor elkapott az az érzés, hogy sorozat formájában ez a sztori még jobban működik, de néhol nagyon átment tini-sorozatba. A bizonytalanság, és az alap történet remekel, de a gimis buta mai világot rossz nézni. Sokat foglalkozik azzal ki - kivel csalta meg az illetőt. Minden 5. percben a telefon dominál. El sem engedik szinte.
10 részes az első évad. A hetedik részben kapott el egy érzés, hogy ki a gyilkos, sajnos eltaláltam, így nem ütött akkorát a vége, mint gondoltam. De okosan felvezették a 10. résszel a második évadot is. Így várom/ követem a folytatást.
A maszk részemről sokkal félelmetesebb, és ide illőbb, mint az eredeti sikoly maszk. Ez tényleg egy horror ikon, és nagyobb veszélyt sugall, mint a filmekben azzal a hosszúkás - néhol ,,vicces" - maszkkal.
A leértékelések ellenére szerintem érdemes elkezdeni, de nem úgy kell rá tekinteni, hogy egy folytatás, hanem egy remake - a sikoly filmek újra gondolása. Túl agyalni nem kell, és kerülni a spoilert a neten. Biztos hagy hasonló élményeket mint anno a film.