Közösség

Vélemény:

68 Solo: Egy Star Wars-történet

(2018)

Solo: Egy Star Wars-történet

tomaraya   2018.05.28 09:03
1

Nem támasztottam nagy elvárásokat a filmmel kapcsolatban, így ültem be a moziba. Úgy gondoltam, hogy egy Han Solo film Harrison Ford nélkül eleve halvaszületett ötlet. Kellemesen csalódtam, nagyon jól szórakoztam, sőt... Úgy gondolom, hogy sokkal több olyan pillanat volt a filmben, amitől előjött az az érzés, amit az eredeti trilógia ikonikus pillanataiban érez az ember, mint mondjuk a Zsivány egyesben. A Zsivány egyest Darth Vader mentette meg. Ebben a filmben viszont talán egyetlen szereplőre sem tudom azt mondani, hogy rossz választás lett volna. A történet remek, nagyon eredeti, tele újdonságokkal, friss impulzusokkal, és remekül vegyítették őket egy-egy eredeti trilógiára utaló tárggyal, mozzanattal. És természetesen ott volt még a végkifejlet és a nagy visszatérő, amitől magamban úgy sikítottam, mint egy kisgyerek. Egyik kedvenc negatív szereplőm a Star Wars univerzumból Darth Vader után, és most végre újra itt van! Nagyon remélem, hogy az ő szálát, történetét még folytatni fogják, akár a különálló Kenobi filmben! (KICSIT SPOILER JÖN) Megjegyzem, amikor először megláttam Paul Bettany kétpengéjű, vörösen izzó kését, egyből az ugrott be, hogy ez a fegyver dizájn, valahonnan ismerős!