Közösség

Vélemény:

70 Tenet

(2020)

2 csillag a látványnak

SaSa   2024.08.01 00:15
0

Az elején a film érdekes. Vártam, hogy mi lesz belőle. Aztán annál a résznél, ahol mozgó járművön kell végrehajtani a rablást (ahelyett, hogy egyszerűen megállnak 1 percre), kezdtem nem élvezni az eseményeket. Aztán jött a bonyolizátor, és elkezdte jól megkavarni... és már csak azon járt az agyam, hogy vajon a filmet kitaláló személy egyáltalán értette-e, hogy mit csinál, vagy csak annyi volt a cél, hogy követhetetlenné kuszáljon mindent... Hogy pl. a jövőben már valamilyen útvonalon végigszaladt kocsi visszafelé a jelenben (kacskaringózva) hogy nem megy neki az ott mozgó járműveknek? És itt ránéztem az állapotjelzőre, és megláttam, hogy mennyire hosszúra sikerült megcsinálni ezt a filmet... borzalom. Ami pozitívum: jó az aláfestő zene, és az akciójelenetek látványosak. Érhetőségét tekintve nem sikerült megugranom – persze az is igaz, hogy a fim felétől már csak úgy fél szemmel néztem, másikkal olvastam. ....tuti nem fogom újra megpróbálni. Hosszú, bonyolult... nem éri meg a ráfordított időt. Inkább idegesítő, mint kikapcsolódást nyújtó.