Érdekes év 2023. Olyan nagy költségvetésű, B filmnek szánt stúdiófilmek jelennek meg moziban, mint a M3GAN, Kokainmedve és a Renfield (kis túlzással ide sorolható a Sikoly 6. (?) és a Micimackó).
Számomra az év meglepetésfilmje. Szétröhögtem magamat a helyenként nagyon érett, máskor fájdalmasan sz*r humorán, Nicolas Cage ripacskodásán. Mellé pedig megdöbbentően véres is, nem úgy, mint a Kokainmedve, ami egy habos lóf*sz ehhez képest (és komolyan, a Sikoly kapott X-es besorolást ehelyett?!).
Emellé pedig egy tök pozitív (bár nyilván bugyuta) üzenete is van az önbecsülésről és az önmagunkba vetett hitről.
Szerintem egy meglepően jó, kellően morbid és sötét B film, nagyon igényesen összehozva. Semmilyen elvárásom nem volt vele kapcsolatban, most pedig simán megnézném még egyszer.
Érdekes év 2023. Olyan nagy költségvetésű, B filmnek szánt stúdiófilmek jelennek meg moziban, mint a M3GAN, Kokainmedve és a Renfield (kis túlzással ide sorolható a Sikoly 6. (?) és a Micimackó). Számomra az év meglepetésfilmje. Szétröhögtem magamat a helyenként nagyon érett, máskor fájdalmasan sz*r humorán, Nicolas Cage ripacskodásán. Mellé pedig megdöbbentően véres is, nem úgy, mint a Kokainmedve, ami egy habos lóf*sz ehhez képest (és komolyan, a Sikoly kapott X-es besorolást ehelyett?!). Emellé pedig egy tök pozitív (bár nyilván bugyuta) üzenete is van az önbecsülésről és az önmagunkba vetett hitről. Szerintem egy meglepően jó, kellően morbid és sötét B film, nagyon igényesen összehozva. Semmilyen elvárásom nem volt vele kapcsolatban, most pedig simán megnézném még egyszer.