1. Túl bárgyú és közhelyes, ami nem lenne gond, ha mellé félelmetes vagy izgalmas lenne, de nem az. Egy közepest ér Nekem. 2. Hogy vesznek rá gyerekeket ilyen szerepre? Ez sokszor eszembe jut, de most különösen foglalkoztat. Nem lesz ebből később gáz? Ki az, aki ezt engedélyezi szülőként? Hogyan castingolnak?
Ha nem láttál sok horrort, egynek elmehet szerintem. Az apáca című film volt még ilyen jellegű, kicsit bárgyú, kicsit túlzás, de azért nézhető. Engem fárasztott azért, és utólag nézve elég felejthető is volt.
1. Túl bárgyú és közhelyes, ami nem lenne gond, ha mellé félelmetes vagy izgalmas lenne, de nem az. Egy közepest ér Nekem. 2. Hogy vesznek rá gyerekeket ilyen szerepre? Ez sokszor eszembe jut, de most különösen foglalkoztat. Nem lesz ebből később gáz? Ki az, aki ezt engedélyezi szülőként? Hogyan castingolnak? Ha nem láttál sok horrort, egynek elmehet szerintem. Az apáca című film volt még ilyen jellegű, kicsit bárgyú, kicsit túlzás, de azért nézhető. Engem fárasztott azért, és utólag nézve elég felejthető is volt.