Közösség

Vélemény:

 

68 Egy világi nő

(2021)

WTF

 
Ahoj poplacsek   2023.09.05 22:27
0

Calamy miatt legyen mondjuk 2 csillag, de különben az 1 lenne a reálisabb az alapján az 1 óra alapján, amit sikerült letudnom.
Nem voltam képes kapcsolódni a szereplőkhöz és a problémáikhoz, tipikusan a hülye emberek hülye dolgokat csinálnak történetet látunk. Egy olcsó prostituált próbálja a semmirekellő motiválatlan hülyegyereke jövőjét megalapozni azzal, hogy erején felül összekaparja a tandíjat neki egy sulira. Rengeteg kulizós szexmunkával igyekszik elérni, hogy támogassa a kis köcsögöt, ahelyett, hogy elmenne pénztárosnak, árufeltöltőnek vagy takarítónak a helyi hipermarketbe, mert annyit ott is fizetnének neki, mint amit a filmben képes megkeresni az elcseszett melójával. A hülyegyereket meg egyszerűen ki kellene hajítania otthonról, ha már az abortusszal késett 18 évet, és ezen utólag már nem lehet változtatni. Menjen, és gondolkozzon a jövőjén egyedül, és főjön a levében.
Ha valaki képes nálam jobban felülemelkedni ezeken a dolgokon, akkor biztosan talál valami felemelő üzenetet a feltétlen anyai szeretetről, az azt kihasználó önző gyerek esetleges későbbi jellemfejlődéséről (tippelek, nem jutottam el odáig). Én nem voltam ennyire erős.