Közösség

Vélemény:

59 Újra akcióban

(2025)

Nem volt nagy visszatérés

Vivi   2025.01.30 13:30
2

Hát elég érdekessé tette számomra a filmet az, hogy Cameron Diaz és Jamie Foxx párosa, így, ahogy megjelent a film, az első nap meg is néztem. Mind a ketten CIA-kémként dolgoztak, majd visszavonultak, és azóta lett egy családjuk. Azonban a múlt visszatér az életükbe, és a családjukat meg kell védeniük. Számomra vicces szokott lenni, amikor egy nő laposra ver egy férfit, olyan kis hiteltelen számomra ezek a jelenetek. Cameron Diazt rég nem láttuk filmszerepben, és a mostani visszatérése nem lett egy nagy durranás, nagyon fura volt látni, hogy a filmben 15 év elteltével semmit nem öregedtek a színészek. Számomra újdonságot nem találtam a filmben, egy átlagos, sima, natúr akcióvígjáték, amiben igazából a vígjáték része gyengére sikeredett. Mondjuk a benzinkutas rész elég viccesre sikeredett. Igaz, lekötött a közel kétórás film, és folyamatosan vártam a nagyobb izgalmat, látványos jeleneteket, amik nálam nem érkeztek meg a film végéig sem. Sokkal, de sokkal jobb filmjei vannak Cameron Diaznak és Jamie Foxxnak, így nekem ez egy kicsit csalódás lett, sokkal többet vártam a filmtől.