Teljesen egyetértek! Ilyen gyenge színészi teljesítményt, ennyire gyenge , dialógusokkal \"rásegítve\" ritkán látni egy ilyen felsőbb kategóriásnak szánt film esetében. Inkább gondolnám útirajzfilmnek, mint akció filmnek. Egy Beadeker kiadványban jobban mutatna. Én mínusz 5 csillagot adnék, ha lehetne.
Nem szoktam elkerülni a ZS kategóriás filmeket, de általában rá kell készülnöm, mielőtt belevágok. Most ez kimaradt. Nem tudtam, hogy ennyire ostoba és tartalmatlan alkotással lesz dolgom. Michael Keaton önmagában képes lenne elvinni egy filmet a hátán – de nem itt. Itt ő is csak a középszerűség mocsarában vergődik a többiekkel együtt. A film egy pörgős, sokkoló jelenettel indít, ami azt az illúziót kelti, hogy komoly témát feszegető, minőségi alkotás lesz. Ez azonban csak hiú ábránd, amivel gyorsan szembesülünk, ahogy haladunk előre a történetben. Egyszerűen nevetséges, amit elénk tárnak: a főhős egy év alatt (!) a gyász hatására saját magát kiképzi olyan szintre, hogy egyedül képes lenyomni egy komplett terrorista csoportot. Ezt persze a CIA is kiszúrja, és rögtön bevonják egy titkos terrorelhárító egységbe, ahol az örökké morcos Michael Keaton tovább csiszolja a képességeit. A filmet telepakolták komolynak szánt, de épp ezért szánalmas párbeszédekkel, és amikor végül összeáll a végeredmény, az valahol a 90-es évek tucatakciófilmjeinek alsó polcán kapna helyet – csak éppen 2017-ben vetítették mozikban. Aki minőségi akciófilmet keres, ezt nyugodtan kihagyhatja. Akadnak olyan DVD-s megjelenések, amik köröket vernek erre a filmre.