Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  

Komment folyam

5 dolog, amit tisztázni kell Palpatine szenátor visszatéréséről a Star Wars IX-ben!

 
Gábor Szolnoki   2019.11.27 09:11

Nem egészen értem miért kérdőjeles Palpatine visszatérése. A Battelfront 2 játék story része erre egyértelmű választ ad. A rajongói spekulációkat se értem. Palpatine a 2. Halálcsillag felrobbanását túlélte és eggyé vált az erővel, úgy mint Yoda, vagy Obivan. Annyi különbséggel, hogy egy robot testbe költözött és el kezdte létrehozni az Első rendet.

 
Laca 2019.11.27 13:11

De akkor még élt Palpatine. Csak valami üzenet küldött. Ha még emlékszel a Story-ra,akkor tudnod kéne, hogy a Birodalmat ez után győzték/győztük le.

 
kavipeti85 2019.11.27 15:11

Hogy érted? Mikor élt Palpatine?

 
kavipeti85 2019.11.27 11:11

Ez most komoly? Ne haragudj, de nagyon félreértetted, amit a Battlefront single részében láttál. Az csak egy speciális Hírvivő Droid volt, direkt ilyesmire programozva, hordozta Palpatine üzeneteit. A képregényekből kiderül, hogy több ilyen droid is létezett, és a Palpatine halála esetén való tennivalókat intézték, de egyáltalán nem arról van szó, hogy egy ilyen droidban Palpatine lelke benne volt! Kár, hogy a játék ezt nem fejtette ki bővebben...

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.